Δύο χορευτές μεταμφιεσμένοι σε πανέμορφα, ολόλευκα άλογα, ένα εντυπωσιακό act με δύο «αγάλματα» να ξυπνούν και να χαρίζουν μία μοναδική αρωματική εμπειρία στο κοινό και δύο μαρκησίες να χορεύουν στους ρυθμούς του “Material Girl” ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους του μεγαλύτερου bridal fashion show της χώρας! Η έμπειρη ομάδα της Defingou Events δημιούργησε μία σειρά από συναρπαστικά custom δρώμενα για το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, που συγκαταλέγονται αναμφίβολα στις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς.

Στην είσοδο του MEC Παιανίας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους υποδεχόταν μία εντυπωσιακή περσόνα βγαλμένη από την εποχή της Αναγέννησης, με φόρεμα εποχής και περίτεχνο headpiece, που εναρμονίστηκε πλήρως με το concept του φετινού show.

Το act με τα «άλογα» στην πασαρέλα έγινε αμέσως talk of the town…

Αργότερα, σειρά είχε το δρώμενο που είχε σχεδιάσει η Έλενα Δεφίγγου και η ομάδα της για το luxury beauty brand Alûstre. Υπό τους ήχους του “Diamonds”, στη σκηνή εμφανίστηκαν δύο «αγάλματα» και μία μαρκησία να χορεύει ανάμεσά τους και να τα ξυπνά, αρωματίζοντάς τα με τις εκλεπτυσμένες συνθέσεις του σκανδιναβικού brand. Φυσικά, και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν αυτή την ανεπανάληπτη αρωματική εμπειρία!

Λίγο πριν το τέλος του show, οι performers της Defingou Events ξεσήκωσαν το κοινό με το χορευτικό τους, αποδεικνύοντας πως πρόκεται για μια ομάδα που γνωρίζει πώς να απογειώνει το entertainment design κάθε σημαντικής μας στιγμής.

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Defingou Events | Το entertainment design στα καλύτερά του!

Μοναδικά shows με χορογραφίες, fire shows και tailor made avant-garde κοστούμια!

DEFINGOU Events | Breathtaking perfοrming acts με συναίσθημα και αισθητική!

Οι έμπειρες preformers της ομάδας DEFINGOU Events παρέσυραν τους καλεσμένους του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen σε μαγικά τοπία με breathtaking acts!

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press