Με γνώμονα πάντα την έκφραση της προσωπικότητας των weds-to-be, η Έλενα Δεφίγγου και η ομάδα της δημιουργούν συναρπαστικά shows που απογειώνουν κάθε γαμήλιο event.

Κυρία Δεφίγγου, γιατί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν φαντασμαγορικά performing acts για το γαμήλιο πάρτι τους;

Ένας γάμος αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή που θα οργανώσει ένα ζευγάρι στην κοινή του ζωή, που θα εξελιχθεί σε μια εκδήλωση υψηλότατων προδιαγραφών, με τις υπηρεσίες που παρέχονται να είναι μελετημένες εις βάθος. Υπάρχουν πράγματι φαντασμαγορικά acts που αποσκοπούν στη δημιουργία μιας στιγμής ξεχωριστής, μιας ανάμνησης δυνατής, μιας εικόνας έντονης, που πρόκειται να χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Επειδή λοιπόν η ψυχαγωγία στη διεξαγωγή μιας γαμήλιας τελετής διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς, όλο και περισσότερα ζευγάρια απευθύνονται σε εμάς για την εξασφάλιση εντυπωσιακών ψυχαγωγικών δρώμενων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: @LEFTERIS_KALAMPOKAS

Η εταιρεία Defingou Events αποτελεί trendsetter σε κάθε είδους θεματικό event. Τι θα δούμε στους γάμους του 2023;

Η εταιρεία μας παρέχει μοναδικά shows με χορογραφίες, fire shows και tailor made avant-garde κοστούμια. Φυσικά, τα trends που θα συναντήσουμε φέτος στους γάμους ακολουθούν τις επιταγές της μόδας και των σύγχρονων τάσεων. Όταν, για παράδειγμα, το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, ακούει στο όνομα Viva Magenta, που συμβολίζει το μέλλον και συνδέεται με την τεχνολογική άνθηση, κι εμείς με τη σειρά μας θα αντλήσουμε έμπνευση από αυτό και θα δημιουργήσουμε καινοτόμα, δυναμικά κι εντυπωσιακά κοστούμια στην αντίστοιχη χρωματική παλέτα. Όσον αφορά το κομμάτι της ψυχαγωγίας, τα δρώμενα που κυριαρχούν είναι έντονα, ρηξικέλευθα και πολύ συχνά επηρεασμένα από τον φουτουρισμό. Βέβαια, ακριβώς επειδή η Ελλάδα συνιστά έναν κλασικό wedding destination, ο τουρισμός και το ελληνικό στοιχείο δεν παύουν ποτέ να αποτελούν τάση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ @THEOGEORGIADES

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές performing act που δεν λείπει από καμία wedding season;

Αναμφίβολα, τα fire shows! Για τον λόγο αυτό, ως Defingou Events, εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε το «Phantom Utopia», ένα μοναδικό act που έχει λατρέψει το κοινό και επιλέγει επανειλημμένα. Η μυσταγωγική ατμόσφαιρα και το απόλυτο χρυσό χαρίζουν μια αξέχαστη ανάμνηση που πλέον αποτελεί κλασική επιλογή. Ωστόσο, δεν γίνεται να παραλείψουμε την πιο ρομαντική αισθητική, που πολλά ζευγάρια επιλέγουν διαχρονικά. Σε αυτή την περίπτωση, το στοιχείο της μουσικής, λόγου χάρη, ένα βιολί ή μια άρπα, συνδυάζεται με λυρικές, λεπτά κατασκευασμένες και ευφάνταστες εικόνες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: @LEFTERIS_KALAMPOKAS

Μιλήστε μας για τα custom made projects και shows που αναλαμβάνετε ανάλογα με τις προτιμήσεις του ζευγαριού.

Οι θεματικές μας ως επί το πλείστον αντλούν έμπνευση από την τέχνη, τον κινηματογράφο και τη μόδα. Η διαδικασία κατασκευής ενός δρώμενου, σε συνεννόηση πάντα με το ζευγάρι, και η άμεση, ουσιαστική επικοινωνία μαζί του είναι το πιο δυναμικό χαρακτηριστικό που έχουμε χτίσει ως εταιρεία. Μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών και προτάσεων, προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα «θέλω» του και με βάση αυτά να χτίσουμε ένα show. Τίποτα δεν θεωρείται αδύνατο και είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να δώσουμε ζωή στη φαντασία του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: @KALOPSIA_PORTFOLIO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: @PICKANDDREAM

Yes I Do Note: Η ομάδα της Defingou Events αποτελείται από ένα μεγάλο δίκτυο καλλιτεχνών (χορευτές, μουσικούς, ηθοποιούς, μοντέλα, ακροβάτες και ειδικούς performers) που, υπό την καθοδήγηση της Έλενας Δεφίγγου, συμπράττουν και δημιουργούν ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και πρωτότυπο, custom made δρώμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: @ALEFANTOU | @KOUITSIS

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS