Οι ανεπανάληπτες γεύσεις της Golden Food Concept, της εταιρείας catering που οι weds-to-be εμπιστεύονται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε φέτος από το Yes I Do Catwalk. Πάντα με την κορυφαία ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλού επιπέδου service που τη διακρίνει, η Golden Food Concept χάρισε μια μοναδική γευστική εμπειρία στους εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και τις λαμπερές celebrities που συμμετείχαν στο show.

Τις εντυπώσεις κέρδισε το welcome drink – μπλε γρανίτα με γεύση λεμόνι – που ήταν εμπνευσμένο από τα χρώματα του Βόρειου Σέλας, σε βιοδιασπώμενα ποτήρια με επίκεντρο την αρχή της βιωσιμότητας, αλλά και το τραπέζι με το finger food για το οποίο φημίζεται μεταξύ άλλων η Golden Food Concept. Οι celebrity brides που περπάτησαν στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κι εκείνες στο backstage τις εκλεκτές δημιουργίες της εταιρείας, λαμβάνοντας το απαραίτητο boost δύναμης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Το υπέροχο αυτό γαστρονομικό ταξίδι συνεχίστηκε και στο party που ακολούθησε μετά το τέλος του φαντασμαγορικού show, καθώς όλοι γεύτηκαν το finger food που είχε ετοιμάσει η έμπειρη ομάδα της Golden Food Concept, με καναπεδάκια με μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Φωτογραφίες Tonia & Theodore Photography

 

RELATED POSTS

Golden Food Concept: Premium catering όπως ακριβώς το ονειρεύεστε

Επενδύστε στην εταιρεία εστίασης που για πολλά χρόνια υπηρετεί το fine dining προτείνοντας μια εκπληκτική ποικιλία σε μενού αλλά και ατμοσφαιρικούς χώρους ανά την Ελλάδα.

Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen σας ταξιδεύει στο Βόρειο Σέλας!

Το bridal fashion show των celebrities που εμπνεύστηκε η Μυρτώ Κάζη επιστρέφει με ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press