Γνωστός και καταξιωμένος για τα επώνυμα και επιτυχημένα του project,  αλλά και για τη φήμη που τον ακολουθεί, ως ο μάγος της σκηνοθεσίας, ο Θάνος Γκομόζιας, παραμένει η αόρατη δύναμη κάθε show και σκορπάει χρυσόσκονη σε όσα αγγίζει.

Το φετινό Yes I Do Catwalk by System Professional τα είχε όλα. Συγκίνηση,(έπειτα από μια χρονιά απουσίας, και με την ελπίδα πως επιτέλους επιστρέψαμε σε μια σχετική κανονικότητα), ένα μοναδικό εξωτερικό σκηνικό που μετέτρεψε το show σε μια απόλυτη παραμυθένια εμπειρία, τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα ονόματα, αιθέριες παρουσίες, ξεχωριστούς συντελεστές και εκλεκτούς χορηγούς, που χάρισαν στο  show χαρακτήρα, προσωπικότητα, λάμψη, ενέργεια και μεγαλοπρέπεια.  Όμως πάνω από όλα, έφερε ακόμα μια διάσημη υπογραφή. Μια υπογραφή συνώνυμη της επιτυχίας. Αφού είχε την ενορχήστρωση, του απόλυτου guru των πιο φαντασμαγορικών event του σκηνοθέτη Θάνου Γκομόζια.

Απαιτητικό και με ιδιαίτερες προκλήσεις, το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της μόδας, απογειώθηκε υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, χάρη στην μαεστρία, τη γνώση, τις πολύτιμες οδηγίες και την πολυετή του εμπειρία. Με αίσθηση ελευθερίας και κάτω από το ζεστό φως του ήλιου, το Yes I do Catwalk by System Professional ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα της χρονιάς,  που ο σκηνοθέτης της καρδιάς μας, μεταμόρφωσε με το μαγικό του ραβδί στο απόλυτο bridal show της σεζόν.

RELATED POSTS

Ο Θάνος Γκομόζιας υπόσχεται ένα πράσινο, φωτεινό και αέρινο bridal fashion show!

Ο κορυφαίος σκηνοθέτης πίσω από το υπερθέαμα του Yes I Do Catwalk by System Professional

Interview | Θάνος Γκομόζιας, o χαρισματικός σκηνοθέτης του Yes I Do Catwalk by ghd

Ο ταλαντούχος κύριος Γκομόζιας ενορχηστρώνει ένα γρήγορο θέαμα με αδιάκοπη ροή και θεατρικότητα που περιλαμβάνει 13 σχεδιαστές και brands, 60 celebrities, χορευτές, ακροβάτες και μουσικούς