Λίγο πριν τη λήξη του Yes I Do Catwalk by System Professional μια φαντασμαγορική έκπληξη περίμενε τους 450 προσκεκλημένους του show… Η Ματίνα Νικολάου, η αγαπημένη μας τηλεοπτική ”Βάνια”, εμφανίστηκε στην ανθισμένη σκηνή του catwalk φορώντας ένα συγκλονιστικό, στράπλες νυφικό Demetrios, με μια πολυεπίπεδη, αέρινη φούστα και έδωσε μια performance που έγραψε ιστορία, με μουσική υπόκρουση το It’s Raining Men!

Φωτογραφία | Tonia & Theodore Photography

Σαν άλλη Gloria Gaynor και συνοδευόμενη από τρεις άντρες χορευτές που τη διεκδικούσαν επίμονα, «έτρεξε» τη σκηνή του catwalk εκτελώντας μια μοναδική χορογραφία, και κατάφερε με την αυτοπεποίθηση, το πηγαίο της χιούμορ, τους αυτοσχεδιασμούς και το μοναδικό της μπρίο να ξεσηκώσει το κοινό που δεν σταμάτησε να τη χειροκροτεί.

Φωτογραφία | Tonia & Theodore Photography

Οι τέσσερις χορευτές τη σήκωσαν ψηλά στον αέρα, χόρεψαν μαζί της, τη φλέρταραν επίμονα, στο τέλος όμως εκείνη προτίμησε να πετάξει την ανθοδέσμη στο κοινό, κάνοντας το πιο εντυπωσιακό φινάλε και έδωσε τη σκυτάλη στους 60 celebrities που περπάτησαν στο catwalk να βγουν όλοι μαζί στη σκηνή για τη λήξη του show!

Φωτογραφία | Tonia & Theodore Photography

Oι συνεργάτες της Wella Company δεν επιμελήθηκαν μόνο τα μαλλιά των celebrities, αλλά και της αγαπημένη μας περσόνα με τα χαρακτηριστικά πυρόξανθα μαλλιά!

Φωτογραφία | Tonia & Theodore Photography

”Bάνια” και στα δικά σου λοιπόν!

RELATED POSTS