O άνθρωπος πίσω από το όραμα που λέγεται «Anassa City Events & Ojo City Escape» και το οποίο φιλοξενεί φέτος το Yes I Do Catwalk by System Professional μοιράζεται μαζί μας τα πάντα γύρω από το πιο πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο venue της χώρας, που ανοίγει και επίσημα τις πύλες του την ημέρα του show. Ο ιδιοκτήτης του, Γιάννης Νεραντζής, είναι ένας ευφυής οραματιστής κι ένας δυναμικός επιχειρηματίας που αγαπά τη σκληρή δουλειά, την υψηλή αισθητική και, φυσικά, την καλή ζωή. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο Anassa City Events & Ojo City Escape!

 

Κύριε Νεραντζή, ξεναγήστε μας στο location που με τόση αγάπη και άπειρη δουλειά δημιουργήσατε.

Με το Anassa θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα venue που να ξεχωρίζει τόσο για την τοποθεσία όσο και για την αισθητική και τις παροχές του, και πιστεύω πως τα καταφέραμε. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο. Ωστόσο, θα λέγαμε ότι φέρει μια αίσθηση αποκέντρωσης, λόγω της κυριαρχίας του φυσικού στοιχείου αλλά και της αισθητικής του. Κάθε τμήμα του διαμορφώθηκε με γνώμονα τον σεβασμό και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, όπως και της πολιτιστικής κληρονομιάς του χώρου, καθώς έχουμε το προνόμιο να συστεγαζόμαστε με την Εθνική Γλυπτοθήκη.

Ποιο είναι το όραμά σας για το Anassa City Events & Ojo City Escape;

Όλοι όσοι εργαστήκαμε για την υλοποίηση αυτού του project οραματιστήκαμε έναν χώρο ιδανικό για κάθε είδους event, εστιάζοντας όμως κυρίως σε γάμους και corporate meetings. Προσωπικά, ήθελα το Αnassa να είναι ένας μοναδικός χώρος που δεν υπάρχει αντίστοιχός του στην υπόλοιπη Αττική. Έτσι, δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να φέρουμε την αισθητική εμπειρία του όρου «anassa» στο σήμερα, πετυχαίνοντας τον απόλυτο συνδυασμό απλότητας και πολυτέλειας. Μπορώ να πω πως ο στόχος επετεύχθη!

To Yes I Do Catwalk by System Professional γίνεται για πρώτη φορά σε εξωτερικό, ανοιχτό χώρο και δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε πιο ονειρικό venueαπό το Anassa City Events & Ojo City Escape. Πώς αισθάνεστε που είπατε «yes, I do» σε μια τέτοια πρόκληση;

Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που το όραμα όλων μας για τη δημιουργία ενός χώρου μοναδικής αισθητικής όχι μόνο υλοποιήθηκε αλλά ήδη έχει επιλεγεί για ένα τόσο σημαντικό event σαν το Yes I Do Catwalk by System Professional. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτό. Από εκεί και πέρα, όφειλα να δεχτώ αυτή την πρόκληση διότι, αφενός γι’ αυτό δημιουργήθηκε το venue, και αφετέρου είμαι υπέρ κάθε πρωτοποριακού concept. Συνεπώς, είναι χαρά μου που το πρώτο eventπου φιλοξενείται στο Anassa είναι το Yes I Do Catwalk by System Professional!

Πείτε μας κάτι για το Anassa City Events & Ojo City Escape που δεν θα δούμε με την πρώτη ματιά.

Οι μελέτες, η σκληρή δουλειά και η πολύπλευρη εργονομική προσέγγιση αποτελούν στοιχεία που δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά. Εμείς όμως είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, καθώς το Anassa, όπως μαρτυρά και η κληρονομιά του ονόματός του, είναι βασισμένο στο «είναι» και όχι στο «φαίνεσθαι».

Φωτογραφία: G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS

Let’s talk about numbers! Aς βάλουμε το Anassa City Events & Ojo City Escape σε αριθμούς! Πόσα τετραγωνικά είναι, πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει;

Στο Anassa μπορούν να διοργανωθούν eventsμε έως και 3.000 άτομα, καθώς καλύπτει μια έκταση 11.000 τ.μ., που περιλαμβάνει μια κλειστή αίθουσα 200 τ.μ., ημιυπαίθριους χώρους 400 τ.μ. και έναν εξωτερικό χώρο έκτασης 5.000 τ.μ. Αξίζει να επισημάνουμε τη δυνατότητα ευελιξίας ως προς τη διαμόρφωση των χώρων, ανάλογα πάντα με την επιθυμία των πελατών. Νομίζω ότι οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους! Τέλος, παρά την κεντρική τοποθεσία του, έχει άνετο πάρκινγκ.

Είστε όμως και ο ιδιοκτήτης, μαζί με την αδερφή σας, Χρύσα Νεραντζή, του λατρεμένου από όλους Golden Food Concept. Το Anassa City Events & Ojo City Escape και το GoldenFood Concept θα συνεργαστούν;

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο του catering ήταν καθοριστική για τη σύλληψη της ιδέας του Anassa, στο οποίο οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι tailor-made, καθώς πρόκειται για κάτι πολύ ξεχωριστό από κάθε άποψη. Το Anassa δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει προσωπικές στιγμές με μια μοναδική αισθητική, ενώ το Golden Food Concept θα εξακολουθεί να τις συνοδεύει πάντα στο κατάλληλο πλαίσιο.

Πώς ονειρεύεστε μια βραδιά στο Anassa City Events & Ojo City Escape; Περιγράψτε μας την εικόνα!

Ονειρευόμαστε μια εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων. Ένα μοναδικό, πολυτελές περιβάλλον, με φυσικό φωτισμό και άνετους χώρους, με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υψηλή αισθητική και gourmet γεύσεις. Η εικόνα θα χρωματιστεί βάσει των επιθυμιών και των αναγκών του εκάστοτε πελάτη. Εμείς απλώς θα φροντίσουμε να έχουμε διαθέσιμα όλα τα χρώματα στην παλέτα μας.

Σε τι λέτε πάντα «yes, I do»;

Λέμε «yes, I do» στο όραμα, στη δημιουργία, στην καινοτομία, στη φαντασία, στην τόλμη, και, φυσικά, στη σκληρή δουλειά και στην επιμονή. Όσο περισσότερο εμείς επιμένουμε σε αυτά τα«yes, I do», τόσο πιο αξέχαστα θα μένουν τα δικά σας.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

RELATED POSTS