Tα πιο εμπνευσμένα, χειροποίητα και one-of-a-kind κοσμήματα πρωταγωνιστούν στις bridal εμφανίσεις προσθέτοντας ονειρικές και up-to-date πινελιές, ενώ απογειώνουν τα outfits της κουμπάρας και της καλεσμένης, απελευθερώνοντάς τες από τις κλασικές επιλογές. ρομαντικό, boho ′ή rock; ό,τι στιλ κι αν ονειρεύεται κάθε νύφη για το bridal look της, τα lifelikes μπορούν να το υποστηρίξουν. Πίσω από αυτό το επιτυχημένο ελληνικό brand, βρίσκονται άνθρωποι που αξίζει κανείς να γνωρίσει από κοντά. γιατί τότε μόνο θα καταλάβει γιατί η lifelikes είναι το απόλυτο success story!

 

Η LifeLikes είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα Yes I Do Catwalks. Όμως φέτος θα έχει ένα μοναδικό twist. Αποκαλύψτε μας κάτι!
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε κι εμείς να μεταφέρουμε αυτό που τελικά καταφέραμε να κάνουμε πράξη για το Yes I Do Catwalk by System Professional. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε χωρίς φόβο και υπερβολή είναι ότι τα φετινά κοσμήματα και αξεσουάρ θα αναδείξουν τη μοναδικότητα της νυφικής εμφάνισης, με επιλογές που σπάνια συναντάμε σε μια τέτοια συνθήκη, όπως το καπέλο. Θέλουμε η νύφη να αισθανθεί όμορφα και να ξεφύγει από το τυπικό bridal look.

Τα κορίτσια ομολογούν πως, αν επιλέξουν μία φορά LifeLikes, αυτό μετά καταλήγει σε μια «σχέση ζωής»! Τι «μαγικό» κάνετε και δημιουργείτε fashion εμμονές;
Αυτό το «μαγικό» που λέτε είναι η αφοσίωση και η αγάπη για καθετί με το οποίο ασχολούμαστε. Δημιουργούμε κοσμήματα και αξεσουάρ όχι μόνο με βάση την αισθητική, αλλά και την ψυχολογία μας. Εξάλλου, τα LifeLikes εκφράζουν έναν τρόπο ζωής. Έτσι λοιπόν, πάντα με το motto «LifeLikes» ξεκινάμε κάθε νέα συλλογή. Ό,τι μας αρέσει, μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και τραβά την προσοχή μας αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης. Και καλύτερη πηγή από την ίδια τη ζωή, πιο ζωντανή, πιο αέναη, πιο φωτεινή, δεν υπάρχει. Επομένως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση με τις LifeLikers, που πηγάζει από την κοινή μας ανάγκη και όρεξη για ζωή, δημιουργία και έκφραση.

Αν έπρεπε να περιγράψετε τις γυναίκες που επιλέγουν κοσμήματα LifeLikes, ποιες είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό σας;
Γελαστές, ρομαντικές και ονειροπόλες, με ξεχωριστό στιλ και χαρακτήρα. Ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στον δυναμισμό και τον ρομαντισμό, κι αυτό είναι που τις κάνει μοναδικές.

Αποκαλύψτε μας κάτι που δεν ξέρει κανείς για εσάς και την πορεία σας στον χώρο.
Ίσως να μην είναι γνωστό ότι το brand μας ξεκίνησε από τη δημιουργία μιας συλλογής από χειροποίητα σανδάλια. Μετά τη συλλογή αυτή, ακολούθησαν τα bracelets και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα.

Το κόσμημα υπόκειται σε τάσεις; Και, αν ναι, ποια είναι τα trends του 2022;
Σαφώς και το κόσμημα έχει σχέση με τα trends. Όσον αφορά εμάς, επηρεαζόμαστε από τις χρωματικές παλέτες των trends και ίσως από μεγάλες τάσεις, όπως η boho, η girly ή η rock. Ωστόσο όμως, προτιμάμε να δημιουργούμε εμείς τις τάσεις στα κοσμήματα και θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει σε έναν βαθμό, για παράδειγμα, μέσα από τα charms μας. Για το 2022, τα trends στα κοσμήματα LifeLikes θα έχουν χρώμα, θα είναι τόσο rock όσο και κομψά, εκκεντρικά αλλά και διακριτικά.

Έχετε δημιουργήσει υπέροχες συλλογές και η καθεμία έχει γράψει τη δική της πορεία στον χρόνο. Ποια θα επιλέγατε ως κορυφαία στη μέχρι τώρα καριέρα σας;
Δύσκολο να επιλέξω… Θα πω όμως τη συλλογή «Kedima» που αποτελεί κάτι ξεχωριστό για εμάς, καθώς χρειάστηκαν αρκετές ώρες δουλειάς, πολλές αλλαγές και δοκιμές προκειμένου
να συνδυάσουμε τον χαρούμενο χαρακτήρα των κοσμημάτων με την εκλεπτυσμένη τέχνη του κεντήματος. Παρ’ όλ’ αυτά, το αποτέλεσμα πιστεύω ότι μας δικαίωσε.

LifeLikes και γάμος. Μεγάλο κεφάλαιο! Τι ετοιμάζετε για το 2022;
Το 2022 η bridal συλλογή των LifeLikes καλεί τη νύφη να απελευθερωθεί από τα στεγανά του wedding style όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα, προσφέροντάς της επιλογές σε αξεσουάρ που
δεν έχουμε συνηθίσει να φορούν οι νύφες, χωρίς όμως να χαθεί η ουσία της εμφάνισης και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της. Σχεδιάζουμε κοσμήματα και αξεσουάρ για τις νύφες που εστιάζουν στον χαρακτήρα τους, όπως και για όσες νιώθουν ελεύθερες να κάνουν ένα twist στο bridal look τους. Ευφάνταστα καπέλα και κομψά σανδάλια θα κλέψουν τις εντυπώσεις κι, ελπίζουμε, και τις καρδιές σας.

Ποιο είναι το tip που πρέπει να έχει στο μυαλό της κάθε νύφη πριν επιλέξει τα bridal κοσμήματά της;
Αυτό που λέω σε κάθε bride-to-be είναι να νιώσει πρώτα ότι θέλει να φορέσει κάτι και έπειτα να το δοκιμάσει. Δεν χρειάζεται ούτε να βάλει πολλά ως νύφη αλλά ούτε και να φοβάται να βάλει έστω ένα. Η κάθε νύφη, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι πραγματικά ξεχωριστή. Το ίδιο ζευγάρι σκουλαρίκια σε μια νύφη μπορεί να μοιάζει υπερβολικό, σε άλλη ιδανικό και σε άλλη αδιάφορο. Επομένως, αυτό που χρειάζεται πρώτα είναι να νιώσει εκείνη καλά με αυτό που θέλει να φορέσει στον γάμο της. Αν το κάνει, ό,τι και ναβάλει θα μοιάζει πιο όμορφο μέσα από τη λάμψη που θα εκπέμπει.

Το απόλυτο bridal κόσμημα με 3 λέξεις είναι:

Κομψό, εντυπωσιακό και ιδανικό για τη νύφη που το φοράει.

Είστε πάντα σε έναν μοναδικό δημιουργικό οίστρο. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας κάποια από τα σχέδιά σας για το μέλλον;
Τα σχέδια για το μέλλον μέσα στο μυαλό όλων μας μοιάζουν με τσαλακωμένες παιδικές ζωγραφιές σε έναν κάδο παιδικού δωματίου. Και δεν αναφέρω τυχαία το «παιδικές». Έχουν όλα τους
ενθουσιασμό και αυτή την αθώα αυθάδεια της φαντασίας ενός παιδιού. Αν λοιπόν κάποιος αρχίσει να ξεδιπλώνει τα χαρτιά, θα βρει συλλογές για τον χειμώνα, παιδικές συλλογές, projects για
events. Τώρα, εμείς ποιο χαρτί θα ξεδιπλώσουμε είναι άγνωστο ακόμη. Το εσωτερικό όμως του δικού μας κάδου δεν πετιέται, ανακυκλώνεται. Επομένως, όλα κάποια στιγμή θα βρουν τον δρόμο τους.

Σε τι λέτε πάντα «yes, I do»;
Λέμε «ναι» σε κάθε λάμψη της φαντασίας που σε κάνει να χαμογελάς. Λέμε «ναι» στην καλή καρδιά, γιατί τότε όλα είναι πιο εύκολο να συμβούν:
Η δημιουργικότητα και η φαντασία φτάνουν στο απόγειό τους, η ομάδα γίνεται πιο συνεργάσιμη και τα κοσμήματα πιο όμορφα.

 

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

 

RELATED POSTS