Τα κοσμήματα στη νυφική εμφάνιση χαρίζουν λάμψη και αναβαθμίζουν το bridal look, ενώ λειτουργούν και ως φυλαχτά καλής τύχης, κλείνοντας μέσα τους συμπυκνωμένα vibes αγάπης, αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας. Κάντε, λοιπόν, και εσείς το πιο κομψό upgrade στην εικόνα σας με τα ασυναγώνιστα κοσμήματα και τα headpieces από πέρλες, πολύτιμους λίθους, κρύσταλλα Swarovski και μαργαριτάρια της bridal συλλογής των LifeLikes για μια παραμυθένια, καλοκαιρινή νυφική εμφάνιση.

Σκουλαρίκια Fairytale.Βραχιόλι Pearls and Crystals.Κολιέ The Queen D.Romantic Crown.Σκουλαρίκια Greek Muse.Δαχτυλίδι Ουράνια με φίλντισι.Βραχιόλι Clio με φίλντισι.Κολιέ Pearl Dots (7 Drops).Σκουλαρίκια Pearls Crystals Branches.Δαχτυλίδι Double Braid Midstone με φίλντισι.Κολιέ Rose Pearl.Βραχιόλι White Raw Pearl.Σκουλαρίκια Calliope.Κολιέ White Bubbles.Βραχιόλι Facing Stones με φίλντισι.

Τα σωστά επιλεγμένα κοσμήματα έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν κάθε look και να το αναβαθμίζουν δίνοντάς του έναν νέο αέρα. Το μυστικό της επιτυχίας της bridal συλλογής των LifeLikes είναι το ότι απευθύνονται σε όλες τις νύφες -αλλά και όλες τις γυναίκες, γενικά- γι’ αυτό και μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία είτε στοχεύετε σε boho look, είτε σε minimal εμφάνιση, είτε θέλετε η εικόνα σας να εκπέμπει παραμυθένια bridal vibes. Η ερώτηση, λοιπόν, είναι «what do you like?». Και η απάντηση είναι πως ό,τι κι αν σας αρέσει, θα φέρει την υπογραφή του αγαπημένου brand κοσμημάτων.

Διαβάστε επίσης…

LifeLikes | They’re fresh, exciting and perfect for summer weddings!

Αποκλειστική συνέντευξη με την Άννα Γλαντζή, τη δημιουργό των πολυτελών κοσμημάτων του Yes I Do Catwalk by ghd

Γάμοι αυτό το καλοκαίρι | Όλες οι εξελίξεις για τον αριθμό των καλεσμένων, τα wedding parties, τις δεξιώσεις και τους γάμους στα νησιά