Η πανέμορφη Μαριέττα Χρουσαλά είναι μεταξύ των 65 celebrities που θα περπατήσουν στο φετινό Yes I Do Catwalk by ghd στην έκθεση NEW LIFE! Το μοντέλο, παρουσιάστρια και founder της δικής της επιχείρησης ντύνεται για δεύτερη φορά νύφη, μητέρα πλέον τριών παιδιών, με σκοπό να βοηθήσει τις ευχές ακόμα περισσότερων παιδιών να γίνουν πραγματικότητα!

yes-i-do-catwalk-by-ghd-marietta-chrousala.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά φαίνεται να απήλαυσε την πρόβα του νυφικού της, αφού φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μέσα στο παραμυθένιο Max Mara gown!

yes-i-do-catwalk-by-ghd-marietta-chrousala-2.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-marietta-chrousala-3.jpg

Εντυπωσιακό bodice με διαφάνεια, μακριά μανίκια και τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση, δίνουν μορφή στο πιο δημοφιλές bridal trend της σεζόν, ενώ αφράτο gown και μακρύ πέπλο ολοκληρώνουν το μετριοπαθές και ρομαντικό σύνολο.

yes-i-do-catwalk-by-ghd-marietta-chrousala-4.jpg

yes-i-do-catwalk-by-ghd-marietta-chrousala-5.jpg

Το Yes I Do Catwalk by ghd θα πραγματοποιηθεί και φέτος για τους σκοπούς του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος! Mini size γυάλινα γοβάκια θα περπατήσουν στην πασαρέλα, εκπληρώνοντας την ευχή τους και χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές του catwalk! Κατά τη διάρκεια του show, θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες ευχές παιδιών, αγοράζοντας από το corner του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τα μπλε σατέν βραχιολάκια, αξίας 10 ευρώ!

Date: 18 Ιανουαρίου 2019 @ 18.30

Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.

Stay tuned for more info…