Θα θέλαμε να σας το κρατήσουμε για έκπληξη, ωστόσο αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές πληροφορίες για το Yes I Do Catwalk by PANDORA που θα λάβει χώρα στις 19 Ιανουαρίου!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Yes I Do ντύνει νύφες μερικές από τις πιο αγαπημένες celebrities της χώρας και φέτος θα πουν το “μεγάλο ναι” η Μαίρη Συνατσάκη, η Χριστίνα Μπόμπα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σόφη Πασχάλη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρία Κορινθίου, η Άντα Λιβιτσάνου, η Αποστολία Ζώη, η Χριστίνα Σάλτη, η Ελένη Βαΐτσου, η Πηνελόπη Πλάκα, η Λένα Παπαληγούρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Ειρήνη Κολιδά αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου!

maritina-halvatzi-yes-i-do-teti-charitou.png

Το Yes I Do Catwalk by PANDORA θα πραγματοποιηθεί φέτος για τους σκοπούς του MAKE-A- WISH Ελλάδος και μάλιστα η Αλεξάνδρα, ένα υπέροχο κοριτσάκι ευχής, 4 ετών, θα κάνει το δικό της παραμυθένιο journey στο ονειρικό σκηνικό της πασαρέλας! Πριν ή μετά το τέλος του show μάλιστα, οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, επιλέγοντας να αποκτήσουν μπλε ή ασημένια αστεράκια (με 10 ή 20 ευρώ αντιστοίχως) σε μορφή henna tattoo από τους καλλιτέχνες του Make-A-Wish.

Στο Yes I Do Catwalk οι καλεσμένοι θα παρακολουθήσουν τις δημιουργίες των πιο κορυφαίων σχεδιαστών γάμου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Το line up των σχεδιαστών είναι το εξής: Vassilis Zoulias, Atelier Loukia, Matina Megla, Anna Anemomilou, Madame Shoushou, Lila Nova, Aimilia Kritikou, Teti Charitou, Athena Karatzogianni, Dimitra Antonea και MAX MARA ενώ κατά τη διάρκεια του show θα πραγματοποιηθούν πολλά surprise acts με την Intimissimi και τη Stova Bambini!

Date: 19/01/2018 @ 18.30

Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.