Μπορεί εσείς να μένετε κατά πάσα πιθανότητα στην Ελλάδα και εκείνοι μάλλον στις ΗΠΑ, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς τι διαδρομές μπορεί να λάβει η πορεία της ζωής ενός ανθρώπου.

yes-i-do-lost-wedding-photo-cropped.png

Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να παρατηρήσετε προσεκτικά το νιόπαντρο ζευγάρι της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, γιατί ο 49χρονος Mike Terry από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ έχει κάτι να τους επιστρέψει. Σκεφτείτε ότι τα νεανικά τους πρόσωπα τώρα θα έχουν γεράσει και τα σκούρα τους μαλλιά θα είναι βαμμένα ή γκρίζα. Αλλά τα λαμπερά τους χαμόγελα, όπως τα βλέπετε την ημέρα του γάμου τους, δεν θα έχουν διαφοροποιηθεί πολύ!

Ο κύριος Terry βρήκε αυτή τη φωτογραφία πίσω από ένα κάδρο με ένα ποίημα που του δόθηκε ως δώρο πριν από αρκετά χρόνια, στη μνήμη της κόρης του, Mya, που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 10 ετών, το 2013. Εικάζει ότι αγοράστηκε από ένα κοντινό κατάστημα με μεταχειρισμένα είδη στο οποίο εργάζονται άνθρωποι με αναπηρία. Όταν αποφάσισε να του αλλάξει κορνίζα, ανακάλυψε τη φωτογραφία που σας παραθέτουμε.

Πιθανόν, κάποιος να την έκρυψε πίσω από το ποίημα για να την προστατέψει ή απλώς να ξεχάστηκε εκεί ή να «εισχώρησε» από λάθος. Δυστυχώς, δεν φέρει ούτε τα ονόματα των απεικονιζόμενων, αλλά ούτε και την ημερομηνία λήψης της ή κάποιο άλλοι στοιχείο που να βοηθάει στην ταυτοποίηση του ζευγαριού.

Καθώς ο ίδιος δεν χρησιμοποιεί τα social media, ανάρτησε τη φωτογραφία με τη βοήθεια της φίλης του στη σελίδα New Jersey Marketplace του Facebook με τη λεζάντα: «Βρήκα αυτή την καταπληκτική φωτογραφία γάμου στο πίσω μέρος μιας κορνίζας, χωρίς να έχει καμία σημείωση πάνω της. Θα ήθελα να την επιστρέψω στους νόμιμους ιδιοκτήτες της. Στείλτε μου άμεσο μήνυμα αν γνωρίζετε ποιοι είναι».

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει share τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί το ζευγάρι και ο ίδιος ελπίζει ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων θα κινητοποιήσει τον κόσμο για την ανακάλυψή του.

Αν γνωρίζετε κάτι, απαντήστε κατευθείαν στον ίδιο με ένα κλικ εδώ.

Με στοιχεία από APP.com.

Must Read:

Από την Πριγκίπισσα Βεατρίκη στην Emma Stone και τον Sean Penn, αυτοί είναι οι celebrities που παντρεύτηκαν το 2020!

Βίντεο γάμου: 5 παγίδες που πρέπει να αποφύγεις

Η απόλυτη checklist για τους γάμους της εποχής του κορωνοϊού

Most Popular:

Bridal fashion, ώρα μηδέν: Το μέλλον δεν έχει ακόμη (γ)ραφτεί!

Ζώδια: Όλα όσα θα συμβούν μέχρι τα Χριστούγεννα και στην αρχή του 2021

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.