Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο Grand Resort Lagonissi, με κουμπάρους τη Μαριάννα Λάτση και τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτο. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε με λίγους στενούς συγγενείς και φίλους, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Νίκα στο Μαύρο Λιθάρι, παρουσία περίπου 150 εκλεκτών καλεσμένων, μεταξύ των οποίων προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.
Το bridal look
Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη, με V-plunge λαιμόκοψη, spaghetti straps και λαμπερά embellishments στη φούστα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό σινιόν το οποίο κάλυπτε ένα μακρύ, shimmering πέπλο. Ο οκτώ μηνών γιος τους, Βασίλης, ντυμένος στα λευκά, περίμενε τη μαμά του στην αγκαλιά του παππού του, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που δημοσίευσαν τα Νέα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο πρώτος χορός
Στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση δημοσιεύθηκαν στα social media, με την Αλεξάνδρα Νίκα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να χορεύουν τον πρώτο τους χορό ως newlyweds, υπό τους ήχους ενός κομματιού που γράφτηκε από τον γαμπρό ειδικά για την περίσταση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το wedding menu
Από αναρτήσεις των καλεσμένων κυκλοφόρησε και το μενού, το οποίο περιελάμβανε κρύα σούπα αγγούρι με γιαούρτι και σορμπέ lime με δυόσμο ως starter, ριζότο σπαράγγια με φρέσκια τρούφα και tuille παρμεζάνας για πρώτο πιάτο, και φαγκρί με αρωματικό λαδολέμονο, carpaccio λαχανικών, αρμύρα και κρέμα μελιτζάνας για κυρίως πιάτο.
Το ζευγάρι δεν έκοψε την κλασική γαμήλια τούρτα αλλά μία τεράστια τάρτα, την οποία πασπάλισαν με ζάχαρη άχνη και αμέσως μετά έδωσαν το έναυσμα για την έναρξη του πάρτι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στα social media αποκαλύφθηκαν επίσης οι εμφανίσεις της μητέρας της νύφης, Μιράντας Πατέρα, αλλά και της αδερφής της, Νταίζης Νίκα. Η makeup artist που επιμελήθηκε τα beauty looks τους δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους:

Αν και γάμος είχε προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου στη Μύκονο, μαζί με τη βάπτιση του γιου τους, το ζευγάρι προχώρησε σε αλλαγή σχεδίων. Στις αρχές του φθινοπώρου θα πραγματοποιηθεί μόνο η τελετή της βάπτισης του μικρού Βασίλη, ο οποίος θα πάρει το όνομά του από τον πατέρα του τραγουδιστή.