Αν βρίσκεστε στον πυρετό των προετοιμασιών για τον επικείμενο γάμο σας, συνεχίστε να το κάνετε με αιδιοδοξία καθώς το τοπίο αναφορικά με τη μουσική αλλά και το όριο καλεσμένων στις δεξιώσεις φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει. 

Φωτογραφία από Craig Adderley (Pexels)

Τα νέα σενάρια

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει εκτάκτως αύριο, Τετάρτη 9/6, προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» σε μία σειρά θεμάτων μεταξύ των οποίων και η άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση, αλλά και το πλαίσιο στο οποίο θα γίνονται οι δεξιώσεις των γάμων και των βαπτίσεων. Δεδομένου ότι μέχρι τώρα, αναφορικά με τη μουσική, οι δεξιώσεις ακολουθούν το μοντέλο της εστίασης, τα μελλόνυμφα ζευγάρια πρέπει να αναμένουν μερικά πολύ καλά νέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανόν η μουσική να επιτραπεί από το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Φωτογραφία από Emma Bauso (Pexels)

Συνεπώς, αναμένουμε χαλάρωση όσον αφορά τη μουσική στους χώρους εστίασης και αισιοδοξούμε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τις γαμήλιες δεξιώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πολύ θετικά και έτσι θα συνεχίζουν! Το Yes I Do θα είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Must Read:

Έκτακτη συνεδρίαση των επιστημόνων αύριο: Τα βασικά σενάρια για γάμους και βαπτίσεις

Γάμοι 2021: Τι θα ισχύσει τελικά με τη μουσική στις δεξιώσεις;

Γάμοι 2021: 6 άτομα ανά τραπέζι – Μέχρι πόσα άτομα θα μπορούν να παρευρεθούν – Τι θα γίνει με τη μουσική

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!