Υπάρχουν ημέρες που τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά και καμία υποχρέωση δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται με επιτυχία… Και τότε είναι που με πιάνει άγχος και νοιώθω το stress να με καταβάλει! Και τι κάνω για να προλάβω τέτοιες καταστάσεις; Τρία είναι τα μυστικά μου…

Yoga και meditation: Μπορεί να μην είμαι ο πιο αφοσιωμένος άνθρωπος στη γιόγκα και το διαλογισμό αλλά έχω καταλάβει ότι με βοηθούν σε μεγάλο βαθμό να καταπολεμήσω την αίσθηση του άγχους και του πανικού και με κάνουν να νοιώθω πολύ καλύτερα! Κάποιες μικρές και σύντομες ασκήσεις συγκέντρωσης και ισορροπίας και άδειασμα του μυαλού από όλες τις αρνητικές και δυσάρεστες σκέψεις είναι απίστευτα αποτελεσματικά!

ec114a201a17f721678d561a81d0be19

Σύμπλεγμα βιταμινών Β: Μία μαλακή κάψουλα του συμπληρώματος διατροφής EVIOL B – Complex, κάθε πρωί μετά το πρωινό, έχω παρατηρήσει ότι με βοηθά εξίσου, αν όχι σε μεγαλύτερο βαθμό, στο να αντιμετωπίσω το stress της καθημερινότητας! Πώς τα καταφέρνει; Το σύμπλεγμα βιταμινών Β του EVIOL B – Complex περιέχει όλες τις πολύτιμες υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος Β που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθούν τον οργανισμό να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε καταστάσεις έντονου στρες.

Ανάσες: Όπως μου είπε και η φίλη μου Ελευθερία Μουστάκα, οι αναπνοές βοηθάνε πάρα πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις. Όμως πρέπει να τις κάνεις με συγκεκριμένο τρόπο. Βάλε το ένα σου χέρι στο στέρνο και το άλλο στην κοιλιά. Πάρε ανάσα φουσκώνοντας την κοιλιά σου μετρώντας ως το 5. Μετά στην εκπνοή σου, μέτρα και πάλι ως το 5. Με τρεις τέτοιες αναπνοές θα νιώσεις φανταστικά, πίστεψέ με.

1e6ae22328b31a37df3653d36d64e29a