Αλέκα Χαρολίδου

Ετών 31

Η «αδερφή»

 

Ο άνθρωπος που με είδε 4 ημερών μετά το μαιευτήριο και έκτοτε δεν έχουμε χωριστεί στιγμή, η πρώτη μου φιλενάδα και παντοτινή, η αδερφή μου,  είναι το κορίτσι που όσα λόγια κι αν γράψω για εκείνη δεν θα είμαι ποτέ ικανοποιημένη.

Η αλέκα με τα μπλε, δεξιά η άλλη μας αδερφή (και πλέον κουμπάρα!) η Εύα και στη μέση εγώ! Η αλέκα με τα μπλε, δεξιά η άλλη μας αδερφή (και πλέον κουμπάρα!) η Εύα και στη μέση εγώ!
Η αλέκα με τα μπλε, δεξιά η άλλη μας αδερφή (και πλέον κουμπάρα!) η Εύα και στη μέση εγώ!

Η μεγάλη μου αγάπη, η έγνοια μου, τη βλέπω να χαμογελάει και ηρεμώ, ξέρω πως είναι στεναχωρημένη και αρρωσταίνω, το στήριγμά μου στα δύσκολα, η Αλέκα μου. Η ζωή μου χωρίς εκείνη θα ήταν διαφορετική. Από μικρή με δίδαξε την ηρεμία, τη χαρά του να μοιράζεσαι, τη φιλία, την οικογένεια.

 

Η Αλέκα μου, το πιο αισιόδοξο πλάσμα του πλανήτη, είναι η αδερφή που θα ήθελε κάθε κοπέλα να έχει. Ώριμη αλλά και παιδάκι, χαμογελαστή αλλά και σταθερή, ξέρεις πως ό,τι κι αν σου συμβεί, θα έρθει στην άλλη άκρη του πλανήτη, απλά για να βρίσκεται δίπλα σου. Και όχι μόνο αν συμβεί κάτι κακό. Θα είναι δίπλα σου και στα καλά και θα λάμπει από περηφάνεια, γιατί όπως με έμαθε από μικρή «οι φίλοι είναι αυτοί που θα μείνουν δίπλα σου όταν θα ανεβαίνεις».

aleka3

Η Candy- Candy θα παντρευτεί άμεσα (ναι, ναι, εσύ που τώρα γελάς, ξέρεις ότι απευθύνομαι σε σένα), πολύ απλά γιατί έχει βρει το άλλο της μισό και είναι πλήρης. Στον γάμο της, θα πρέπει να επινοηθεί ειδικό υπερ-αδιάβροχο μακιγιάζ ή να κάνουμε τόσες πρόβες νυφικού που να μπορέσω να συνηθίσω σε αυτό το πανέμορφο θέαμα!

aleka2