Τι κοινό έχουν ο γάμος και οι εκλογές; Σίγουρα θέλουν και τα δύο πολλή σκέψη και… πρέπει να περάσει πολύς καιρός μέχρι να φανεί το «εκλογικό αποτέλεσμα»!

Χωρίς αμφιβολία, ήταν μια ιδιαίτερα “γεμάτη” Κυριακή για τον Κώστα και τη Δήμητρα… Κι όμως, ο γάμος τους, η βάπτισή του παιδιού τους και οι εκλογές χώρεσαν όλα στο ίδιο πρωινό…!

yes-i-do-ekloges-2019-2.jpg

Ο Κώστας και η Δήμητρα ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων σήμερα το πρωί, στο Φαραί της Αχαΐας! Λίγο μετά το “Ησαΐα χόρευε” και στη διαδρομή από την εκκλησία στο γαμήλιο πάρτι, το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε μία στάση στο… εκλογικό κέντρο! Όπως αναφέρει το τοπικό site patrastimes.gr, η νύφη και ο γαμπρός, έφτασαν στο εκλογικό κέντρο με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι αντίστοιχα, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα! Όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσαν τα βλέμματα αλλά και δεκάδες ευχές! 

Ως Yes I Do, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε το ζευγάρι, τόσο για την politically correct απόφασή τους να ψηφίσουν, όσο και για τα wedding outfits…

Η νύφη ψήφισε κατά συνείδηση ένα αέρινο νυφικό σε A γραμμή και δαντέλα σε όλο το μήκος του, ενώ απλικαρισμένες λεπτομέρειες και κεντημένα άνθη αναβάθμισαν το λευκό gown και ενίσχυσαν τον ρομαντισμό του! Ένα κομψό σινιόν και η λευκή ανθοδέσμη με τις κίτρινες πινελιές ολοκλήρωσε το bridal outfit. Από την άλλη, ο γαμπρός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα chic κοστούμι σε μπλε σκούρα απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες στο σακάκι. Ο Κώστας προτίμησε το παπιγιόν αντί της κλασικής γραβάτας, κάνοντας το look πιο σύγχρονο και νεανικό! 

yes-i-do-ekloges-2019.jpg

Κώστα και Δήμητρα, βίον ανθόσπαρτον! 

Photo credits: StudioBertsos White Lens

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης… 

Τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις προτού παντρευτείς 

Το savoir vivre των καλεσμένων σε θρησκευτικό γάμο

Αυτές είναι οι πιο εναλλακτικές βέρες που τολμούν οι celebrities!