– Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες προσδίδουν στο βλέμμα -άρα και σε όλο το πρόσωπο- ακαταμάχητη γοητεία. Παρ’ όλα αυτά, όταν φτάνουν σχεδόν να «χτενίζουν» τα φρύδια, όπως οι βλεφαρίδες της Ariel, δημιουργούν ακριβώς το  αντίθετο αποτέλεσμα.

yes-i-do-mini-mouse.jpg

– Ακόμα και το πιο ρομαντικό, αέρινο και νεραϊδένιο νυφικό μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θηλυκότητα και τη γυναικεία σιλουέτα της νύφης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να μιμηθεί στιλιστικά την Jessica Rabbit, ειδικά αν πρόκειται για γάμο που θα τελεστεί σε εκκλησία. 

– Μοιραία ή πιασμένα σε σινιόν, ίσια ή με πλούσιες μπούκλες, τα μαλλιά μιας νύφης πρέπει να είναι εντυπωσιακά και μπορούν να απογειώσουν το bridal outfit. Μπορεί βέβαια και να το  καταστρέψουν, όταν είναι φορτωμένα με πολλές, βαριές και αφύσικες τρέσες τύπου Rapunzel.

– Φυσικά και αγαπάμε τα eyebrow tattoos, και ναι, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου, γι’ αυτό αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας. Οι υπερβολές όμως πολλές φορές δημιουργούν ένα σκληρό, σχεδόν αποκρουστικό αποτέλεσμα, που θυμίζει την Evil Queen, τη μητριά της Χιονάτης, την ώρα που στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη. Mirror mirror…
– Κρύβει τις μικρές ατέλειες, μας κολακεύει όλες ανεξαιρέτως και σίγουρα τονίζει τη σέξι πλευρά μας. Για όλους αυτούς τους λόγους αγαπάμε το solarium, αρκεί να γίνεται με μέτρο και πάντα κοντά στους τόνους του δέρματός μας. Μια νύφη με λευκό δέρμα δε γίνεται να μοιάζει την ημέρα του γάμου της με την Princess Jasmine.

yes-i-do-cartoon-brides.jpg

– Οι sixties επιρροές, τα έντονα πουά και οι μεγάλοι φιόγκοι έχουν επανέλθει δυναμικά στις bridal συλλογές τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας πολύ νεανικά, retro και fun bridal outfits. Χρειάζεται όμως πολλή ισορροπία, αλλιώς η σύγκριση με την αγαπημένη μας Minnie Mouse θα είναι αναπόφευκτη.
– Οι έγχρωμοι φακοί επαφής ικανοποίησαν το απωθημένο πολλών γυναικών για μπλε/πράσινα μάτια και, πράγματι, συχνά το αποτέλεσμα φαίνεται απολύτως φυσικό. Στις αντίθετες περιπτώσεις όμως, κάνει τα μάτια της νύφης να μοιάζουν με  αυτά της βασίλισσας Elsa  από το «Frozen». 

– Τα minimal minishort bridal dresses και τα jumpsuits αποτελούν τάση, και μάλιστα από τις πολύ αγαπημένες μας. Αρκεί να μην είναι τόσο minimal που να παραπέμπουν στην πρωτόγονη αμφίεση της, κατά τ’ άλλα συμπαθέστατης, Wilma Flintstone.
– Φυσικά και όλες οι νύφες θέλουν και πρέπει να είναι την ημέρα του γάμου η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Όχι όμως να «χάσουν» τον εαυτό τους, προσπαθώντας να μεταμορφωθούν σε κάτι που δεν είναι. Cinderella transformation #not
– Οι φωτοσκιάσεις και το contouring τονίζουν τις γωνίες και την έκφραση του προσώπου, δημιουργώντας πολλές φορές αποτελέσματα που μας κάνουν να υποκλινόμαστε στις make-up artists. Προσοχή, κι εδώ, στις υπερβολές – βλέπε Maleficent.

Διαβάστε επίσης…

Το Yes I do λέει «No I don’t»…σε μερικές bridal συνήθειες που μπορεί να αποβούν μοιραίες…

5 απορίες για τον γάμο σας που ντρέπεστε και να τις σκεφτείτε

Νυφικά με μακριά μανίκια: Από τη Meghan Markle μέχρι τη Miranda Kerr, οι κορυφαίες σταρ του πλανήτη υπέκυψαν στη γοητεία τους!