Από τον Παναγιώτη Κούστα

Στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη της 5ης Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε ότι όλη η χώρα θα μπει σε 2ο lockdown, από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου και για 3 εβδομάδες, έως τις 30 Νοεμβρίου. Εντέλει, σε δεύτερο χρόνο αποφασίστηκε η παράταση του lockdown και σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης, Στέλιου Πέτσα, τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό θα ισχύσουν μέχρι και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6 το πρωί. Τι σημαίνει αυτό για τους γάμους; Ότι, εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναστολή σε όλη τη χώρα, μαζί με τις υπόλοιπες κοινωνικές εκδηλώσεις (ένα μέτρο που ισχύει ήδη από τις 3 Νοεμβρίου στις περιφερειακές ενότητες της χώρας που έχουν περάσει τόσο σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου, όσο και σε επίπεδο συναγερμού). 

Photo: teksomolika – www.freepik.com

Καθόλη τη διάρκεια του lockdown, αλλά και στο διάστημα που θα ακολουθήσει, η ομάδα του Yes I Do παραμένει στο πλάι όλων των ζευγαριών που ετοιμάζουν τον γάμο τους εν μέσω πανδημίας, αλλά και όλων των επαγγελματιών του γάμου, παρέχοντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με αναλυτικά ρεπορτάζ βασισμένα σε επίσημα στοιχεία, αλλά και χρήσιμη αρθρογραφία.

Το Yes I Do σάς ενημερώνει καθημερινά για όλες τις νέες εξελίξεις, οπότε stay tuned!

Must Read:

Wedding boom στην Κίνα με 600.000 γάμους! Να περιμένουμε το ίδιο και στην Ελλάδα;

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Αποτελούν στ’ αλήθεια οι γάμοι εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού;

Most Popular:

7 τραγούδια για τον 1ο χορό του γάμου σου από κάποιον που θα ήθελε να ζει μια παράλληλη ζωή ως DJ

Συμβολισμοί του γάμου. Τι σημαίνουν;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.