Ένα γαμήλιο πάρτι με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς δίπλα στη θάλασσα είχαν ονειρευτεί ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη και κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα!

Φωτογραφία @savas_poumpouras (Instagram)

Τέσσερα χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους στην Κύπρο, το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την ενάμιση έτους κορούλα τους, στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών και συγκεριμένα στην παραλία της Αγίας Παρασκευής. 

Φωτογραφία @savas_poumpouras (Instagram)

Η ανάρτηση του γαμπρού στο Instagram

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε σήμερα μερικά όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από το πάρτι και τη διακόσμηση. Ο Σάββας και η Αρετή ποζάρουν χαλαροί και ευδιάθετοι μπροστά από το τραπέζι ευχών που είχε στηθεί στην ακροθαλασσιά, ενώ το στήσιμο των λιγοστών τραπεζιών δίπλα στο κύμα θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από ελληνική ταινία!

Φωτογραφία @savas_poumpouras (Instagram)Φωτογραφία @savas_poumpouras (Instagram)

«Τα απλά, είναι τα καλύτερα. Ξυπόλυτοι στην άμμο μετά το μυστήριο, δίπλα στο κύμα λες και είσαι σε ταβερνάκι. Τόσο cool το είχα στο μυαλό μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Must Read:

Wedding news: Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους στις Σπέτσες

Σάββας Πούμπουρας: «Και να μην πάει ο γαμπρός στον γάμο, δεν νομίζω να καταλάβει κανένας κάτι…»

Ο Μύρωνας Στρατής παντρεύεται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου του!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!