Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο (12/06) η Παναγιώτα Βλαντή, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Love It” του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα, στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στις 19.30 το απόγευμα, με την ηθοποιό να φτάνει στο σημείο με καΐκι. Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να φτάνουν μόλις τα 50 άτομα.

Φωτογραφία από @panagiotavlantiofficial (Instagram)

Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια, αλλά δε θέλουμε δημοσιότητα, δεν μας αρέσει, κι αυτό είναι κάτι που σέβομαι πολύ. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ’ έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Must Read:

Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά; Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως ναι!

We want it, we got it: Επιτέλους, η Ariana Grande δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της

Μυστικός γάμος για τον Boris Johnson: Με νυφικό Έλληνα σχεδιαστή η σύζυγός του Carrie Symonds (το νοίκιασε για 45 μόνο λίρες)

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας