Το brand κοσμημάτων KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou αντλεί την έμπνευσή του για τα γούρια του 2021 από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε και μας βοηθάει η νέα χρονιά να αποτελέσει μια διαδρομή θεραπείας, εξέλιξης και ειλικρινούς επικοινωνίας.

yes-i-do-kk-collage-.png

Έρχεται να μας φροντίσει χαρίζοντάς μας έναν διαλογισμό από καρδιάς με γούρια, φτιαγμένα από σοδαλίτη ή λάπις λάζουλι περασμένο σε μεταξωτό κορδόνι, που απελευθερώνουν το ενεργειακό κέντρο του λαιμού, το 5ο τσάκρα μας, που μπλοκάρει όταν δεν μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα, να επικοινωνήσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε και επιθυμούμε τώρα που η ανάγκη μας για επαφή είναι πιο σημαντική από ποτέ.

«Φορώντας την πέτρα, σε μια χαλαρή θέση, κλείσε τα μάτια σου, φέρε την επίγνωσή σου στην αναπνοή, και αφέσου σε αυτήν. Οραματίσου ένα φωτεινό μπλε χρώμα και δες το να εισχωρεί από την κορυφή του κεφαλιού, να διαχέεται και να “αγκαλιάζει” όλα τα εσωτερικά όργανα. Κράτησε την πέτρα στα χέρια σου και τοποθέτησέ την στο Τρίτο μάτι (ανάμεσα στα φρύδια). Αφιέρωσε χρόνο, για να λάβεις τα οφέλη της. Ανάπνευσε».

Το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε που γίνεται την ίδια στιγμή ένα δώρο προσφοράς στον συνάνθρωπο, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Desmos Foundation.

Δείτε πληροφορίες για όλα τα γούρια με ένα κλικ εδώ.

Must Read:

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou: One-of-a-kind δαχτυλίδια αρραβώνα και αριστοτεχνικά σχεδιασμένες βέρες

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou | Δείτε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou | Κοσμήματα για μοναδικές wedding εμφανίσεις με χαρακτήρα

Most Popular:

Τελικά, υπάρχει συνταγή για έναν ευτυχισμένο γάμο;

Αληθινή μαρτυρία: «Τι μετανιώνω -και τι όχι- που έκανα τον γάμο μου μέσα στην πανδημία»

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.