Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό μας από το πρώτο Yes I Do Catwalk. Είναι μία γυναίκα που στηρίζει πάντα τα πιο τρελά μας όνειρα, μας δίνει ώθηση να κάνουμε πράξη τις πιο όμορφες ιδέες και ξέρουμε ότι πάντα μαζί… μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Είναι η Τζόση Βιτζηλαίου! Η Communication Manager της AMVYX -με ένα ποτήρι Μoët & Chandon– εύχεται «χρόνια πολλά» για τα 10 χρόνια Yes I Do με λόγια που πραγματικά συγκινούν, αποδεικνύοντάς μας, για ακόμη μία φορά, γιατί ανήκει στους beloved partners μας.

H Τζόση Βιτζηλαίου, Communication Manager της AMVYX.

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω Yes I Do είναι…

Η Μυρτώ και η ομάδα της, ένα υπέρλαμπρο bridal show, μία ευκαιρία να πιούμε και να ευχηθούμε στις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής με Moët.

Η πρώτη μου ανάμνηση από το Yes I Do είναι…

Τα παρασκήνια του Yes I Do Catwalk με πολύ κόσμο και η Μυρτώ στη μέση να είναι ήδη έτοιμη και να συντονίζει τις λεπτομέρειες του show με ρυθμό… πολυβόλου!

Η σχέση μου με το Yes I Do είναι…

Στο ημερολόγιό μου η άνοιξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Yes I Do Catwalk και – μαζί με την ομάδα της Moët Chandon – περιμένω πάντα το e-mail (εκεί, λίγο πριν τα Χριστούγεννα) που θα μας καλεί για το brainstorming που σηματοδοτεί τον σχεδιασμό του.

Στο μέλλον μαζί…

Για πολλά ακόμα «Yes I do!»

Λέω πάντα «Yes, I Do»…

Σε ό,τι με ενθουσιάζει, με συγκινεί, με παρακινεί και σε κάθε ευκαιρία να ζήσω κάτι αξέχαστο.

RELATED POSTS