Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen ήταν ένα υπερθέαμα που άφησε εποχή! Οι 50 Έλληνες και Ελληνίδες celebrities που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους κορυφαίους fashion designers και οίκους νυφικών και βαπτιστικών, προσέφεραν στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του show μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα θυμούνται για καιρό.

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο, όμως, χωρίς τη μοναδική Moët & Chandon, τη σαμπάνια που είναι ταυτισμένη με την επιτυχία, τη λάμψη και τη γενναιοδωρία και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε σημαντικής και -πάνω από όλα- χαρούμενης στιγμής.

Η Moët & Chandon πρωταγωνίστησε τόσο στα παρασκήνια της διοργάνωσης όσο και στο εντυπωσιακό πάρτι που ακολούθησε! Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο backstage, οι celebrities είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους σαμπάνια και να πάρουν το απαραίτητο boost λίγο πριν περπατήσουν στο runway, πίνοντας ατομικές Brut Imperial, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να φωτογραφίζονται στο corner της Moët & Chandon.

Ελίνα Καλιτζάκη
Λία Μπαρόλα
Η ομάδα της Defingou Events

Υπήρξε και συνέχεια, φυσικά! Μετά το τέλος του φαντασμαγορικού show, όλοι οι συμμετέχοντες και οι καλεσμένοι συναντήθηκαν on stage για να ευχηθούν «χρόνια πολλά» για τα 10 χρόνια του Yes I Do κάνοντας πρόποση με τη μοναδική Moët & Chandon.

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS