Από τον Παναγιώτη Κούστα

Η Resort συλλογή του Ermanno Scervino για τo 2021 αποπνέει ένα μοναδικό στιλ που είναι ταυτόχρονα αθώο, ρομαντικό, sexy, bohemian και κάποιες φορές τελείως «άκυρο» – τα «μαντίλια της αγρότισσας/μπαντάνες» που φόρεσαν τα μοντέλα του στο κεφάλι τους σίγουρα «ταιριάζουν στο concept», αλλά, προσωπικά, δεν θα ήθελα να τα δω σε κάποια νύφη. Για τα κορίτσια που θα παντρευτούν την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, ξεχωρίσαμε ολόλευκα φορέματα με κρουαζέ πατρόν, αεράτα πλισέ, sexy τιράντες, glamorous sequins, αποκαλυπτικές διαφάνειες, περίτεχνα κεντήματα τύπου broderie anglaise, midi μήκη και μανίκια τριών τετάρτων.

Ενδιαφέρον είναι το ότι οι φωτογραφίες για το look book της συλλογής τραβήχτηκαν στον βοτανικό κήπο του εξοχικού του σχεδιαστή στη Φλωρεντία, εκεί που πέρασε την περίοδο του lockdown. Βέβαια, όσο εκείνος βρισκόταν σε αυτόν τον «παράδεισο της βιοποικιλότητας», τα εργοστάσια που εξυπηρετούν την παραγωγή του είχαν κλείσει και οι χειροτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται έπρεπε να εργαστούν από το σπίτι – αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, τα κατάφεραν μια χαρά με την εξ’ αποστάσεως εργασία.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 δεν είναι τόσο μακριά όσο σήμερα φαντάζουν και αυτά τα σχέδια μπορούν να αποτελέσουν την αρχή στο όμορφο ταξίδι της αναζήτησης του νυφικού σας, αν παντρεύεστε την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης…

Valentino Couture F/W 2020: Αυτά τα φορέματα θα σε κάνουν να θέλεις να παντρευτείς 16 φορές για να τα φορέσεις όλα!

Η γεμάτη φιόγκους και λουλούδια bridal συλλογή των Viktor & Rolf για την Άνοιξη του 2021 υμνεί τη διαφορετικότητα των γυναικών

Sarah Battaglia | Τα «ό,τι να ’ναι» σύνολα της σχεδιάστριας είναι «ό,τι πρέπει» για τις εξωφρενικά cool νύφες της Άνοιξης του 2021