Όταν διάβαζα μικρή τα περιοδικά, δεν φανταζόμουν το άγχος του ανθρώπου που έπρεπε κάθε μήνα να γράψει τo editorial. Λίγες γραμμές οφείλουν να συνοψίσουν αυτό που ακολουθεί και να περιγράψουν μια ατμόσφαιρα δημιουργώντας σκέψεις και προβληματισμούς. Σε αυτό το τεύχος αποφάσισα πως δεν θέλω να μιλήσω για τις τάσεις του γάμου και όλα όσα -παραμυθένια- μας περιμένουν τη wedding season που μόλις ξεκίνησε. Αυτά άλλωστε θα τα δείτε αναλυτικά στις σελίδες που ακολουθούν. Θα διαπιστώσετε μάλιστα ότι είναι το πιο πλούσιο τεύχος που έχουμε κυκλοφορήσει ως σήμερα γιατί οι συνεργασίες μας, οι άνθρωποι που ανακαλύπτουμε, εμπιστευόμαστε και αγαπάμε αυξάνονται και πληθύνονται!

yes-i-do-editorial-press-6

Σε αυτό το τεύχος αποφάσισα λοιπόν, να μιλήσω για ομαδικό πνεύμα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την τεράστια χαρά μου, που μαζί με την ομάδα του Yes I Do καταφέραμε σε λιγότερο από δύο χρόνια να καθιερωθούμε leaders στην αγορά του γάμου και το YID να γίνει συνώνυμο του φρέσκου, του αληθινού, του πρωτότυπου, του κομψού και του ποιοτικού γάμου. Ενός γάμου που είναι και αυτός το αποτέλεσμα μιας ομάδας. Η ομάδα μπορεί να έχει πολλά άτομα ή μόνο δύο. Και ίσως στα δύο άτομα το ομαδικό πνεύμα να είναι ακόμα πιο ουσιαστικό και σημαντικό όταν δημιουργηθεί. Γιατί οι δύο γίνονται ένα και η ομάδα ενώνεται άρρηκτα “από τώρα και για πάντα”. Στην περίοδο που ζούμε, να το θυμάστε, οι ομάδες θα κάνουν τη διαφορά. Οι ομάδες που ξέρουν να δίνουν, να παίρνουν, να συνεργάζονται και να μοιράζονται. Και ο γάμος είναι μια τέτοια ομάδα. Πόσο μάλλον η οικογένεια που ακολουθεί. Τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να ενωθούν φέτος, έχουν κλονιστεί από τη γύρω πραγματικότητα και γι’αυτό είναι ίσως και πιο δυνατά. Πιο αποφασισμένα. Ξέρουν ότι το “μαζί” είναι πιο ισχυρό από το “εγώ” και έτσι οι φετινοί γάμοι θα είναι ξεχωριστοί. Θα είναι ουσιαστικοί και σίγουρα μοναδικοί.

Στο εξώφυλλό μας, θα δείτε για πρώτη φορά λοιπόν, ένα ζευγάρι. Η Φαίη Ξυλά με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο ενσαρκώνουν όλα αυτά τα υπέροχα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας καθώς βιώνουν δυνατά και ουσιαστικά τη μαγεία της οικογένειας.

Ας σηκώσουμε λοιπόν το ποτήρι μας, για τις ομάδες και ας θυμηθούμε πως είναι ωραίο να είμαστε “μαζί”. Δώστε στο άλλο σας μισό τον εαυτό σας ολόκληρο, χωρίς σκέψεις και πίσω βήματα. Η ζωή είναι μπροστά σας και είναι ωραία μόνο όταν τη μοιράζεστε!

Η ώρα η καλή!

Μυρτώ Κάζη

ΥΓ: Στη φωτογραφία φυσικά, βλέπετε την ομάδα του Yes I Do <3

ΥΓ2: Και επειδή είχα αφεριώσει το πρώτο μας τεύχος στον Οδυσσέα που είχε μόλις γεννηθεί, το τεύχος αυτό έχει τη νεραϊδένια ατμόσφαιρα της Ιριάνας μου, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο για να ολοκληρώσει τη δική μας “ομάδα” και να μου αποδείξει πως όντως η αγάπη δεν διαιρείται, αλλά πολλαπλασιάζεται.

editorial

Διάβασε  το editorial και πολλά ακόμα άρθρα στο 6o τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!