Κάποιες brides to be ξέρουν πώς ακριβώς θέλουν το νυφικό τους, πριν καν βρουν τον μέλλοντα σύζυγο! Τυχερές οπωσδήποτε! Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία αλλά έχετε χαθεί μέσα σε περιοδικά, βιτρίνες και γνώμες, βρήκαμε για εσάς κάποια χαρακτηριστικά είδη νυφικών όπως και το σωματότυπο στον οποίο ταιριάζουν για να σας βοηθήσουμε!

Strapless

Αυτού του είδους το νυφικό απευθύνεται σε γυναίκες που δεν έχουν πολύ μεγάλο στήθος αλλά το δυνατό σημείο του σώματός τους είναι ο κορμός. Αν έχετε παραπάνω καμπύλες, μπορείτε να το επιλέξετε σε γραμμή empire που ξεκινά ακριβώς κάτω από το στήθος. Κατάλληλο και για εσάς που είστε νύφη αλλά οσονούπω  θα γίνετε και μανούλα.

yidodress 1.0

yidodress 1.1

yidodress 1.2

yidodress 1.3

  V-neck

Για τις πιο petit από εσάς, ιδανικό και για μεγάλο στήθος. Αριστοκρατικό και πολύ elegant!

yidodress 2.0

yidodress 2.1

With sleeves

Ιδανικό αν τα χέρια σας δεν είναι το «δυνατό» σας σημείο ή αν ο γάμος σας γίνεται χειμώνα. Επιλέξτε ανάμεσα σε ολόκληρο, μανίκι, κάτω από τον αγκώνα ή cup sleeve το οποίο «μακραίνει» τα χέρια και δίνει όγκο σε γυναίκες με μικρούς ώμους και αδύνατη σιλουέτα.

yidodress 3.1

yidodress 3.2

yidodress 3.3

High low

Για εσάς που το ατού σας είναι τα καλλίγραμμα πόδια σας, το νυφικό μπορεί να είναι μακρύ πίσω και πιο κοντό μπροστά ή ακόμα και μίνι!

yidodress 4.0

yidodress 4.1

High neck

Οι πιο ψηλές επιλέξτε high neck, το ίδιο ισχύει και αν έχετε φαρδύτερους ώμους. Και εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μακρύ ή καθόλου μανίκι.

yidodress 5.0

yidodress 5.1

Mermaid

Τώρα αν το σώμα σας έχει ζουμερές και υπέροχες καμπύλες, αναδείξτε το με το γνωστό mermaid. Και εδώ οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, με πλάτη ανοιχτή ή κλειστή, όπως και με ή χωρίς ουρά!

yidodress 6.0

yidodress 6.1

yidodress 6.2

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, φορέστε το πιο φωτεινό χαμόγελό σας και πείτε Yes I do στη πιο μεγάλη μέρα σας!

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη