Πάει πολύς καιρός από τότε που το γνωστό ζευγάρι φιγουράριζε στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών ως «Brangelina», έχοντας βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ένα από τα πιο αγαπημένα power couples του Hollywood, πλέον βρίσκονται στη λίστα με πιθανή πρωτιά για το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία. 

sxedio_xoris_titlo_-_2021-04-01t110738.796.png

Όπως αναφέρουν ειδικοί, η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου, υπολογίζεται να έχει κοστίσει στον καθένα τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια. Και αυτό γιατί το διάσημο ζευγάρι δυσκολεύεται να χωρίσει την αμύθητη περιουσία των εκατομμυρίων αλλά και να βρει μια μέση λύση για την κηδεμονία των παιδιών. Ενώ ο Pitt προσπαθεί να διεκδικίσει την από κοινού επιμέλεια, η άλλοτε «Lara Croft» μάχεται για την αποκλειστική. Και όπως φαίνεται αν ένας από τους δύο δεν υποχωρίσει, η διαμάχη θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 6 χρόνια ακόμα, μέχρι τα δίδυμα Vivienne και Knox να ενηλικιωθούν. Μάλιστα, πρόσφατα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, Maddox, στην κατάθεσή που έδωσε στο δικαστήριο, τάχθηκε υπέρ της μητέρας του, παρουσιάζοντας μια όχι και τόσο κολακευτική εικόνα για τον πατέρα του, ζητώντας επίσης την αφαίρεση του επωνύμου του Pitt.

Η Angelina Jolie με τα δίδυμα Vivienne και Knox | Φωτογραφία από Daily Mail

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Jolie πριν από μερικές εβδομάδες πούλησε σε δημοπρασία έναν πίνακα του Winston Churchill για 11,5 εκατομμύρια, τον οποίο της είχε δωρίσει ο πρώην σύζυγός της. Κατά την εκτίμηση της Kelly Chang Rickert, δικηγόρου στο Λος Άντζελες που ειδικεύεται στα διαζύγια, η γνωστή ηθοποιός προφανώς ήθελε να ρευστοποιήσει ένα κομμάτι της περιουσίας της για να καλύψει τα νομικά έξοδα, των οποίων τα ποσά όπως αναφέρει είναι αστρονομικά. Αν τα υπολογίσουμε, το ζευγάρι έχει ξοδέψει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο έκαστος μέχρι τώρα, αφού έχουν προσλάβει ιδιωτικό δικαστή, εκπροσωπούνται και οι δύο από τα γνωστότερα ονόματα στον χώρο και όπως θα διαπιστώσει η Rickert η δικαστική διαμάχη θα συνεχιστεί από τη στιγμή που και οι δύο έχουν στην κατοχή τους τεράστια οικονομικά μέσα. 

Η ιδιοκτησία Chateau Miraval στη Γαλλία | Φωτογραφία από Daily Mail​​​​​​

Όμως πέρα από την επιμέλεια των παιδιών, τα εμπόδια εμφανίζονται και στη μοιρασιά της περιουσίας. Ένα από τα βασικότερα περιουσιακά στοιχεία που διεκδικούν οι πρώην σύζυγοι δεν είναι άλλο από το Chateau Miraval, που περιλαμβάνει ένα κάστρο και έναν αμπελώνα στην περιοχή Correns της Νότιας Γαλλίας, όπου είχε πραγματοποιηθεί και ο γάμος τους το 2014, το οποίο είχαν αγοράσει το 2008 για 67 εκατομμύρια.

Απ’ότι δείχνουν τα πράγματα, έπεται και συνέχεια…

Με στοιχεία από τη Daily Mail

Must Read:

Τίτλοι τέλους για Jennifer Lopez & Alex Rodriguez ;

Ο Nicolas Cage παντρεύτηκε για 5η φορά. Λέτε να είναι η τελευταία;

Η διάδοχος της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Most Popular:

Wedding Anniversary Themes :Τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος επετείου του γάμου σας!

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!