Είναι και αυτό το μυαλό που παίζει διάφορα παιχνίδια και ειδικότερα όταν πρόκειται την επόμενη μέρα να παντρευτείς, τότε εκεί τα πράγματα μπορούν να γίνουν περίπλοκα. Και περνάμε στις νύφες- στις γυναίκες που πρόκειται να παντρευτούν – οι οποίες μπορεί να έχουν σχεδιάσει τον γάμο τους όπως ακριβώς τον έχουν ονειρευτεί, όμως μια μέρα πριν, εκατοντάδες σκέψεις γυρίζουν στο κεφάλι τους. Το άγχος, η ένταση και η ανυπομονησία είναι ικανά να μεγενθύνουν αυτές τις σκέψεις με αποτέλεσμα εμείς (που βρισκόμαστε έξω από τον χορό), να τις χαρακτηρίζουμε περιέργες ή και υπερβολικές. Κορίτσια, ηρεμία!

5 περίεργες σκέψεις που κάνει σχεδόν κάθε νύφη μια μέρα πριν τον γάμο της:

1. Αναρωτιέστε αν αυτό που ζείτε συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Καιρό τώρα οργανώνετε αυτόν τον γάμο και όταν έρχεται αυτή η τόσο σημαντική μέρα της ζωή σας, απλά δεν το πιστεύετε. Αν νιώθετε ”παγωμένη” και δεν ξέρετε πως να αντιδράσετε, απλά χαραρώστε και ζήστε αυτές τις στιγμές γιατί τελικά αυτές είναι που θυμάστε για πάντα. Όντως συμβαίνει και όντως θα είναι τέλεια!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / KRISTINA POLIANSKAIA (PEXELS) 

2. Τέλος η single ζωή;

Αυτή είναι μια σκέψη που έρχεται αυτόματα στο μυαλό κάθε γυναίκας που πρόκειται να παντρευτεί. Η σκέψη αυτή όμως δεν σημαίνει ότι σκέφτεστε με αρνητική διάθεση, όμως καλό θα ήταν να δείτε τον γάμο, σαν μια άλλαγή ”πίστας” στη ζωή σας. Σε εκείνη την πίστα που πλάι σας θα έχετε τον άνθρωπο που τόσο αγαπάτε και στο τέλος βγαίνετε νικητές!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /  DIMITRY ZVOLSKIY  (PEXELS)

3. Τελικά, το νυφικό μου δεν μου αρέσει.

Όταν το άγχος χτυπάει κόκκινο, μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει και ειδικότερα μια μέρα πριν τον γάμο σας. Κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει στην περίεργη σκέψη, ότι τελικά το νυφικό σου δεν σας αρέσει. Τα πράγματα είναι απλά, ηρέμηστε και θυμηθείτε μόνο πόσα νυφικά απορρίψατε και πόσες ώρες πέράσατε για να διαλέξετε αυτό το νυφικό. Είναι το νυφικό σας, το δικό σας μοναδικό νυφικό!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / PIXABAY (PEXELS)

4. Ωχ, τι καιρό θα κάνει; Επλίζω να μην βρέξει και μου χαλάσουν μαλλιά και μακιγιάζ. 

Μην αφήνετε τους εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν την ψυχολογία σας, μια μέρα πριν τον γάμο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα το αντιμετωπίσετε εκείνη τη στιγμη. Και αν έχετε τόσο άγχος για τον καιρό μπείτε στα site που γράφουν προγνώσεις και προετοιμαστείτε κατάλληλα. Και που ξέρετε η εναλλαγή του καιρού, μπορεί νας χαρίσει μοναδικές φωτογραφίες!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  /  ALEXANDR PODVALNY (PEXELS) 

5. Μήπως έκανα λάθος με τη λίστα των καλεσμένων;

Μια μέρα πριν τον γάμο σου, μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που δεν έχουν τίποτα θετικό να δώσουν στη διάθεση σου. Η λίστα έγινε πριν καιρό, τα προσκλητήρια πήγαν και καλεσμένοι ήδη έχουν διαλέξει το outfit τους. Κράτησε αυτές τις σκέψεις για το επόμενο μυστήριο που μπορεί να κάνεις, δηλαδή τη βάπτιση του παιδιού σας!

Must Read:

Οι 10 πιο ενοχλητικές ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνετε στην post-covid νύφη

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!