Έχεις 3 σειρές για να μας περιγράψεις τον γάμο σας. Πού έγινε, πότε, τι φορούσες! Θέλουμε όλα τα details. Σε 3 σειρές; Δύσκολα μου βάζετε! Παντρευτήκαμε στον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη, στην πιο όμορφη εκκλησία που έχω δει. Ήταν 5 Σεπτεμβρίου του 2020 εν μέσω καραντίνας, κι είχαμε μαζί μας 50 καλεσμένους με μάσκες, εκτός από εμάς, την κουμπάρα μας και τους γονείς μας. Το νυφικό μου ήταν από σκληρό μετάξι, ένα όνειρο, ενώ οι μπομπονιέρες και όλα τα παρελκόμενα ήταν από το Bridal Loft.

Και τώρα, κλείσε τα μάτια σου και πήγαινε εκεί. Σε ποια στιγμή της βραδιάς πηγαίνεις και γιατί; Όταν χορεύαμε με τον Βασίλη, όχι μόνο στον πρώτο μας χορό, σε όλους… Ήταν η πρώτη φορά που χορεύαμε μαζί! Ποια ανάμνηση από εκείνη την ημέρα θα φέρνει πάντα στα μάτια σου δάκρυα συγκίνησης; Αυτήν τη φορά ήθελα να τα ζήσω όλα, να μη χάσω τίποτα. Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν, παρά τον φόβο λόγω πανδημίας, η μανούλα μου κατάφερε και ήρθε μόνη της από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν δίπλα μου μάλιστα, γεμάτη άγχος μην κάνει «κάτι» λάθος ο Άγγελος (ο γιος μου) καθώς με κρατούσε για να με παραδώσει στον Βασίλη. Αυτή η στιγμή…

Σε ένα υποθετικό σενάριο, θα ήθελες να ξαναζήσεις τον γάμο σου από την αρχή ή νιώθεις πλήρης με τις αναμνήσεις σου; Θα ήθελα άλλη μία φορά, πρώτον, γιατί δεν πρόλαβα να φάω και, δεύτερον, για να μην αγχώνεται η Μαρία Νικόλτσιου να συντονίζει τις δράσεις για να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε μέχρι τα μεσάνυχτα!

ΥΓ1: Την ευχαριστώ, ήταν εξαίρετη time keeper!

ΥΓ2: Ίσως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να μη θέλει να το ξαναζήσει, ύστερα από τόσες κούπες κρητικής «φροντίδας».

Σε τι λες άραγε πάντα «yes, I do»; Σε κάθε καινούρια πρόκληση με τον Βασίλη, σε όλα μαζί. Ναι στον γάμο, ναι στην κοινή ζωή, ναι στη νέα ζωή!

Ο γαμπρός τι ρόλο έχει σε έναν γάμο και, συγκεκριμένα, στον δικό σας γάμο τι έκανε; Έχω την αίσθηση ότι ο ρόλος του γαμπρού στον γάμο δεν διέφερε και πολύ από τον ρόλο του συζύγου στην καθημερινότητά μας. Ο Βασίλης με άφηνε ελεύθερη να διαλέξω και όταν φτάναμε στις τελικές επιλογές, είχε τον τελευταίο λόγο. Όταν όμως αμφιταλαντευόμουν σε κάποια θέματα, όπως το catering, τα αναλάμβανε εκείνος εξ ολοκλήρου και στο τέλος η ερώτηση ήταν πάντα η απαραίτητη: «Είσαι χαρούμενη;».

Μια νύφη πρέπει να έχει στο μυαλό της μία –και μόνο μία– συμβουλή. Για πες μας! Μοιράστε αρμοδιότητες, έτσι μοιράζεστε και τη χαρά! Αυτό είναι και το νόημα νομίζω, φέρνεις το «εγώ» στο «εμείς»! Ευχαριστώ την κολλητή και κουμπάρα μου Χρύσα για τη στήριξη και τη φροντίδα.

Αν ο γάμος ήταν φαγητό, ποιο θα ήταν; Γαμοπίλαφο!

Αν ήταν κάποια πόλη στον κόσμο, ποια θα ήταν; Δεν θα πω πόλη, αλλά μια παραλία με άμμο ή βότσαλα, κοχύλια και αχινούς… Τις τσούχτρες θα τις προσέχω εγώ!

Και αν ήταν τραγούδι, σίγουρα θα ήταν… Λένε πως όταν ευτυχείς, προσέχεις τη μελωδία του τραγουδιού, κι όταν δυστυχείς, τον στίχο. Γι’ αυτό, θα σου απαντήσω με έναν στίχο ποιήματος, την πεμπτουσία της τέχνης του λόγου και της μουσικής: «Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή…».

Το α-πό-λυ-το μυστικό για να πετύχει ένας γάμος είναι… Ξανακάνε μου την ερώτηση στα 7 χρόνια και στα 25, μέχρι τότε θα δοκιμάσω τα πάντα!

yes_i_do_confessions.jpg

yes_i_do_confessions_2.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes_i_do_confessions_pg4.jpg

Must Read:

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας: Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ!