Όλοι οι δρόμοι ΔΕΝ οδηγούν στη Ρώμη…αλλά στο Παρίσι. Εκεί που κάθε show της εβδομάδας μόδας είναι ένα διαμαντάκι στην ιστορία της μόδας και των fashion week. Και για του λόγου του αληθές, τα φώτα πριν λίγες ώρες στράφηκαν στο catwalk του brand Acne Studios, το οποίο έστησε ένα ροζ wedding σκηνικό που δεν είχε προηγούμενο. Γιατί ο γάμος είναι παντού…και επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα!

Ο οίκος Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Όσα πρέπει να κρατήσεις από το χθεσινό show, αν παντρεύεσαι το 2023 

Τα Acne Studios γιόρτασαν τα δέκα χρόνια παρουσίας τους στο Παρίσι και με φόντο τη συλλογή S/S 2023, αφιέρωσαν τη φετινή εμφάνιση στους ρομαντικούς γάμους. Όπως ο ίδιος ο creative director Jonny Johansson ανέφερε «Ήθελα να κάνω μια στροφή στον κλασικό, ”κιτς” γάμο, αναφέροντας τα πάντα, από το τραπεζομάντιλο μέχρι τον πολυέλαιο, τα σεντόνια του γάμου, τα παπούτσια της νύφης, τους φιόγκους και τα χαριτωμένα λουλούδια».

MFW SS23: Η Paris Hilton έκλεισε το show του Versace ως η απόλυτη BarbieCore νύφη!

Για τον ίδιο υπάρχει κάτι χαριτωμένο, κιτς και γλυκό στον γάμο. Τον οποίο θεωρεί ένα iconic event, διότι αποτελεί την αρχή για πολλές αισθητικές επιλογές και σίγουρα κάνουμε λόγο για μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία οι άνθρωποι συνηθίζουν να συμμετέχουν και να γιορτάζουν την αγάπη. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό;

Στην υλοποίηση του project βοήθησε καθοριστικά και η nail artist Sylvie Macmillan, η οποία δημιούργησε από το μηδέν τα oversized κηροπήγια με τα εκατοντάδες κοχύλια πάνω τους. Εξαιρετικά δημοφιλής για τα ”αλλόκοτα μανικιούρ” – συχνά με σουρεαλιστικά διακοσμητικά, από πλεκτά καρβέλια ψωμιού μέχρι μικροσκοπικά γλυπτά κομμάτια του David Michael του Michaelangelo.

Όσο για την επιλογή του ροζ στο συνολικό concept; Πλέον αποτελεί μια απόχρωση ”σήμα-κατατεθέν” για το label, που το θεωρεί το απόλυτο χρώμα των millenials. 

Φωτογραφίες | Ance Studios

RELATED POSTS

Ο οίκος Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Όσα πρέπει να κρατήσεις από το χθεσινό show, αν παντρεύεσαι το 2023

Πολλά περισσότερα από ένα απλό catwalk. Μια αφυπνιστική συλλογή για τη σύγχρονη γυναίκα και τα όσα μπορεί να καταφέρει.

Pink alert: Τα πιο elegant ροζ accessories για τις νύφες του καλοκαιριού

Με έμπνευση από το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς με τα χαρακτηριστικά ροζ σπίτια, οι summer brides δημιουργούν τα πιο elegant pink outfits.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!