Μια εικόνα που φαντάζει στα μάτια μας τόσο καθημερινή και οικεία μπορεί για κάποιον άλλο να είναι η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του. Έτσι συνέβη και με την πρόταση γάμου που έκανε ο Κώστας στη Φωτεινή, επιλέγοντας η μαγική αυτή ερώτηση να πραγματοποιηθεί στο δικό τους χώρο, στον οποίο αισθάνονται άνετα, στο χώρο που γνωρίστηκαν καλύτερα και ερωτεύτηκαν, όπως θα μας αποκαλύψουν παρακάτω. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με αυτό το γλυκό και τόσο αληθινό ζευγάρι από τη Ρόδο και οι ίδιοι μας μίλησαν για τη σχέση τους, την «διαφορετική» πρόταση γάμου, αλλά και τη φωτογράφιση που αποφάσισαν να κάνουν προκειμένου να θυμούνται για πάντα την υπέροχη αυτή μέρα.

yes-i-do-truestory2.jpg

Φωτεινή και Κώστα, θα θέλαμε να μας πείτε λίγα πράγματα για εσάς. Πώς γνωριστήκατε και πόσο καιρό είστε μαζί;

Η γνωριμία έγινε μέσω του καλύτερου φίλου του Κώστα και της δικής μου καλύτερης φίλης. Φίλοι, οι οποίοι θα γίνουν και κουμπάροι μας. Με τον Κώστα είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο!

Φωτεινή, περίμενες την πρόταση γάμου;

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ήταν τα γενέθλιά μου περίμενα κάποιο δώρο αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο…συγκλονιστικό! Μάλιστα όταν έλαβα μια υπέροχη ανθοδέσμη με μια πολύ όμορφη κάρτα στο γραφείο μου, πίστεψα ότι αυτό ήταν το δώρο μου… Πού να ήξερα τη συνέχεια… (γέλια)

yes-i-do-truestory.jpg

yes-i-do-truestory.jpg

Κώστα, πόσο καιρό την προετοίμαζες;

Σαν σκέψη στο μυαλό μου περιτριγύριζε για δύο μήνες περίπου. Είχα βρει τη γυναίκα της ζωής μου και ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή πρόταση γάμου. Η ευκαιρία μου δόθηκε στα γενέθλια της Φωτεινής… Το θυμάμαι σαν χτες. Από το πρωί ετοίμαζα το σχέδιό μου, διάλεξα το δαχτυλίδι και μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη. Το μεσημέρι γύρισα πρώτος σπίτι, ετοίμασα το μεσημεριανό και περίμενα τη γυναίκα της ζωής μου με αγωνία. Όταν ήρθε της ζήτησα να ντυθεί επίσημα και μετά το φαγητό γονάτισα… Όσες πρόβες και αν είχα κάνει, μπέρδευα τα λόγια μου… Yes I Do! Τρεις λέξεις ικανές να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό.

yes-i-do-truestory2.jpg

yes-i-do-truestory3.jpg

Φωτεινή, ποια είναι τα συναισθήματα που ένιωσες;

Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νόμιζα ότι η καρδιά μου θα σπάσει! Μπορεί η δουλειά μου να έχει να κάνει με τις λέξεις αλλά κάποια συναισθήματα είναι υπερβολικά πλούσια και σύνθετα για να αποδοθούν με λόγια. Ήταν όμως η στιγμή που κάθε φορά που τη θυμάμαι κάνει την καρδιά μου να χτυπάει το ίδιο δυνατά!

Τί σημαίνει για σας ο γάμος;

Κώστας: Ο γάμος είναι ο προορισμός και η αποστολή του ανθρώπου. Έχω φτάσει στον προορισμό μου αλλά η αποστολή μου δεν έχει ολοκληρωθεί…

Φωτεινή: Αγάπη, φιλία, εμπιστοσύνη, σκεφτόμαστε πλέον για δύο και όχι ο καθένας για τον εαυτό του.

yes-i-do-truestory4.jpg

yes-i-do-truestory7.jpg

Πώς αποφασίσατε να κάνετε το engagement shoot;

Το σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή της πρότασης! Μ’ αρέσει πολύ η φωτογραφία σαν τέχνη και ήθελα αυτή την τόσο συγκινητική στιγμή της ζωής μας να την κρατήσουμε για πάντα και όχι μόνο στα κινητά μας – ήθελα να την απαθανατίσει ένας επαγγελματίας φωτογράφος και φυσικά η πρώτη μου σκέψη ήταν η Σοφία με τη μοναδική αισθητική της!

yes-i-do-truestory6.jpg

Πιστεύετε ότι πρέπει ένα ζευγάρι να το τολμήσει; Θα τους το προτείνατε;

Οπωσδήποτε! Είναι στιγμές που θα θυμούνται για πάντα και μέσα από το φακό ενός επαγγελματία γίνονται ακόμα πιο ονειρικές! Η διαδικασία είναι απίστευτα διασκεδαστική, ειδικά αν έχεις ένα φωτογράφο που σε κάνει να νιώθεις άνετα όπως εμάς η Σοφία και θα θυμάστε όχι μόνο τις φωτογραφίες αλλά και το πώς περάσατε καθώς τις βγάζατε! Τις αστείες στιγμές, τις δυσκολίες της πόζας τις γκριμάτσες… Όλα αυτά είναι η αρχή της κοινής σας ζωής και αυτές οι φωτογραφίες θα βοηθήσουν να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας για πάντα ζωντανές και μαγικές!

yes-i-do-truestory8.jpg

yes-i-do-truestory9.jpg

Credits

Photographer: Σοφία Πετρίδενα Photography

Diamond Ring: Athina Jewellers

Hair & Nail design:Fairynails Rhodes 

Make-up artist: Μαρία Οικονόμου

 Από την Ιφιγένεια Ηλιάδη

Διαβάστε επίσης…

True Story: Αννίκα & Χρήστος

True Story: Ρόνα & Γιάννης

True Story: Εύα & Νικόλας