Εννέα χρόνια πέρασαν από τότε που η φίλη και συνεργάτιδα του Yes I Do, Αλεξάνδρα Μπάκα, Marketing Manager της Civitel Hotels & Resorts, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη, και δεν θα μπορούσαμε να μην τους ευχηθούμε για την επέτειο του γάμου τους, κάνοντας wedding flashback στην ημέρα που επισφράγισαν τον έρωτά τους παρουσία καλών φίλων και συγγενών.

«Γνώρισα τον Γιάννη ένα βράδυ, σε ένα μπαράκι στου Ψυρρή. Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και ξαφνικά έφτασε το απόγευμα που θα ετοιμαζόμουν να τον παντρευτώ!», αναφέρει η Αλεξάνδρα στο Yes I Do.

13.07.2013 – 13.07.2022

«Όλα έγιναν όπως τα είχαμε φανταστεί! Ένας υπέροχος γάμος παρέα με όλους τους αγαπημένους μας κι ένα ξέφρενο πάρτι δίπλα στη θάλασσα μέχρι το επόμενο πρωί. Κι εγώ θα συγκινούμαι πάντα όπως εκείνο το απόγευμα στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη στη Βουλιαγμένη. Θα κοιτάω τις φωτογραφίες μας και θα θυμάμαι τις σφιχτές αγκαλιές με τους φίλους μας, το άγχος της Γιάννας να μην της πέσουν οι βέρες και του Θωμά να μην του μπερδευτούν τα στέφανα, την περηφάνια του παππού μου όταν με συνόδευε στην εκκλησία, τους ατελείωτους χορούς μας μέχρι το πρωί, την απόλυτη ευτυχία!

9 χρόνια μετά, υπάρχουν εύκολες μέρες και μέρες δύσκολες, μέρες χαρούμενες και μέρες λυπημένες. 9 χρόνια μετά, δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχουμε ζήσει παρέα!», μας λέει συγκινημένη η Αλεξάνδρα και κλείνει με ένα απόσπασμα από το ποίημα «Προσωπικό» του Μιχάλη Γκανά που συνοψίζει όλη την ουσία του έγγαμου βίου.

«Επειδή είναι δύσκολο ν’ αγαπάς
και δυσκολότερο ν’ αγαπάς τον ίδιο άνθρωπο
για καιρό, κάνοντας σχέδια και παιδιά
και καβγάδες, εκδρομές, έρωτα, χρέη
κι αρρώστιες, Χριστούγεννα, Κυριακές
και Δευτέρες, νόστιμα φαγητά
και καμένα, θέλοντας ο καθένας
να ‘ναι ο άλλος γεφύρι και δέντρο
και πηγή, κατά τις περιστάσεις
ή και όλα μαζί στην ανάγκη,
δε θα πει πως εγώ δε μπορώ
να γίνω κάτι απ’ όλα αυτά ή και όλα μαζί,
κι αν είναι να περάσω
μια ζωή στη σκλαβιά –έτσι κι αλλιώς–
ας είμαι, λέω, σκλάβος της αγάπης.»

Μιχάλης Γκανάς, Προσωπικό

Wedding Credits

Photography: RedBox Studio
Wedding decoration: Maria-louiza Papadopoulou
Wedding gown: Alexander Collections (Αλέξανδρος Σιάχος)
Bridal shoes: Kokos Shoe Design
Hair styling: Free Style Agapi Coiffure
Venue: Omilos Restaurant – Nautical Club of Vouliagmeni

RELATED POSTS