Ο Amit Shah και ο Aditya Madiraju είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Νιου Τζέρσεϊ με ινδουιστική τελετή, πρεσβεύοντας ακριβώς το νόημα του love is love. Οι δυο τους, με καταγωγή από την Ινδία, έκανε έναν εντυπωσιακό γάμο που συνδύαζε το εξωφρενικό στιλ με την παράδοση. Τα εντυπωσιακά kurtas που φόρεσαν ήταν δημιουργίες της σχεδιάστριας Anita Dongre, ενώ τον γάμο τους απαθανάτισε με τον φακό της η Charmi Peña. Οι εντυπωσιακές εικόνες του more-than-beautiful ζευγαριού και της glamorous τελετής που τράβηξε έγιναν viral, κάνοντας τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. H ίδια, δήλωσε στα media ότι τη στιγμή που φωτογράφιζε είχε επίγνωση ότι αποτύπωνε κάτι πολύ μεγάλο για την ινδική και την LGBTQI κοινότητα. Και αυτό το επιβεβαίωσε ο μεγάλος όγκος των μηνυμάτων που έλαβε από ανθρώπους που της έλεγαν ότι τους έδωσε ελπίδα.

Amit και Aditya, η λέξη πανευτυχείς είναι λίγη για να περγράψει τα happy vibes που εκπέμπουν στον φακό.

Ο Amit είναι 32 ετών και χορογράφος ενώ ο σύζυγος του Aditya είναι 31 και εργάζεται στο risk management. Η γνωριμία τους έγινε πριν από τρία χρόνια σε ένα μικρό μπαρ, στα γενέθλια ενός κοινού τους φίλου. Αν και έχουν τελείως διαφορετική προσωπικότητα, τα κοινά τους ενδιαφέροντα είναι αυτά που τους έφεραν κοντά. Έναν χρόνο μετά, πήραν την απόφαση να αποκαλύψουν στην οικογένειά τους τη σχέση τους. Εδώ, αξίζει να αναφερθεί ότι δέχτηκαν μεγάλη υποστήριξη και αγάπη από τους συγγενείς τους. Παρότι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης στις αρχές του 2019, αποφάσισαν το καλοκαίρι να τελέσουν και μία παραδοσιακή τελετή στο Νιου Τζέρσεϊ και αυτό γιατί και οι δυο τους ακολουθούν τις παραδόσεις του ινδουισμού, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές γι’ αυτούς. Να σημειωθεί ότι στην Ινδία ο gay γάμος δεν αναγνωρίζεται νομικά, ενώ η κοινή γνώμη στέκεται διχασμένη. Κάποιοι τον αποδοκιμάζουν, ενώ άλλοι μάχονται υπέρ του.

Κάντε scroll down και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό γάμο του Amit Shah και του Aditya Madiraju…

Ινδουισμός και ενδυματολογική εξτραβαγκάντζα.Puppy eyes, χάδια και κολιέ «μαραχαγιάδων».Family is anyone who loves you unconditionally.Do you take this man?Όταν ο φακός αποτυπώνει τον έρωτα και την ευτυχία…

Με πληροφορίες από: www.boredpanda.com

Διαβάστε επίσης…