Ο σωστός χρόνος, το κατάλληλο μέρος και τα σωστά λόγια είναι το starter pack μιας πρότασης γάμου, αλλά με το προσωπικό στοιχείο και το συναίσθημα να κάνουν την κάθε πρόταση μοναδική! Η πρόταση γάμου αποτελεί μία από τις πιο “επικίνδυνες” αποστολές της ανθρωπότητας και δη για εκείνον που την κάνει. Το άγχος, η πίεση, η αμφιβολία μήπως το αντιληφθεί νωρίτερα, μήπως τελικά δεν είναι έκπληξη ή ίσως δεν είναι η έκπληξη που εκείνη ήθελε… Ωστόσο, μία αληθινή πρόταση γάμου στα Κύθηρα τα είχε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! Μέρες (ή πιο σωστά μήνες) προγραμματισμού, πολλή υπομονή και ακόμα περισσότερη αγάπη. Σήμερα μοιραζόμαστε την πιο πρωτότυπη, την πιο ξεχωριστή και Yes I Do πρόταση γάμου

Why Κύθηρα; 

Καταρχάς, το νησί αποτελεί “σπίτι” του έρωτα από την αρχαιότητα κιόλας. Σύμφωνα με τον μύθο, τα Κύθηρα φαίνεται  να είναι ο τόπος που γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη, από τον αφρό της θάλασσας, λίγο πριν παρασυρθεί από τα νερά και φθάσει στην Πάφο. Φυσικά, εκεί λατρεύτηκε ως Ουρανία, θεά – προστάτιδα της αγάπης και του αγνού έρωτα και χτίστηκε το πρώτο ιερό στο όνομά της στον Ελλαδικό χώρο!

Τα Κύθηρα είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Ευλογημένο με αυτό το μπλε που λειτουργεί σαν βάλσαμο στην ψυχή, τις ζεστές ακτίνες του μεσογειακού ήλιου και το γλυκό αλατισμένο αεράκι του Αιγαίου. Ανάμεσα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, τα Κύθηρα είναι ένας τόπος με κατάφυτες εκτάσεις, δύο οροσειρές που σβήνουν προς την θάλασσα, ρεματιές, κάστρα και σπήλαια! 

When?

Υπάρχει πιο ερωτική, ξέγνοιαστη και ανέμελη εποχή από το καλοκαίρι; (Μεταξύ μας, τότε είχε άδεια  ο “γαμπρός”!)

yes-i-do-protasi-gamou-kithira.jpg

Who?
To ζευγάρι είναι μαζί 5.5 χρόνια! Έχουν ήδη κατορθώσει να “παντρέψουν” με επιτυχία δύο μεγάλες τους αγάπες, τις γάτες και το φαγητό, ονομάζοντας τις δύο γάτες τους, Κρέπα και Μάφιν. Όταν δεν εξερευνούν τους γαστρονομικούς τους ορίζοντες σε κάποιο ταξίδι, θα βολτάρουν πιασμένοι χέρι-χέρι στα σοκάκια του κέντρου της Αθήνας ή θα βλέπουν Netflix στον καναπέ μαζί με τις γάτες τους! Το τραγούδι που σημάδεψε την σχέση τους είναι της Sinéad O’Connor το “Nothing Compares 2U”, αφού αυτό τραγουδούσαν δυνατά στο αυτοκίνητο όταν ο Γιάννης πήγαινε την Έρη στο σπίτι της στη Χαλκίδα μόλις είχαν πρωτογνωριστεί. Η ομάδα του Yes I Do τους εύχεται να παντρευτούν με την ίδια επιτυχία! 

yes-i-do-wedding-proposals.jpg

How? 

“Εράκι μου στο είχα πει από την πολύ αρχή που ήμασταν μαζί… Τώρα θα σ’ το πω κι εδώ με ακόμα πιο πολλή αγάπη και σιγουριά. Θέλεις να είμαστε μαζί για όλη μας την ζωή στα καλά και τα κακά, τα δύσκολα και τα εύκολα;”  

The happy end…?

(Fingers crossed, Έρη να πεις το “Ναι” και περιμένουμε φωτογραφία σας σε παραλία στα Κύθηρα για να ζηλέψουμε λιγάκι παραπάνω!) 

Info: Όπως καταλαβαίνετε, μόλις γίνατε μάρτυρες-αναγνώστες μίας αληθινής πρότασης γάμου! Η Έρη και ο Γιάννης γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην δουλειά. Ζουν μαζί 4 περίπου χρόνια και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διακοπές στα Κύθηρα. Ο Γιάννης μας προσέγγισε πιο ενθουσιασμένος και ανυπόμονος από ποτέ, ζητώντας μας να γράψουμε ένα άρθρο μέσα από το οποίο θα έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του! Stay tuned για την έκβαση της πρότασης…