Ο γάμος σας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την ανθοδέσμη την έπιασε -για το καλό όλων σας- η κουμπάρα και όλα έβαιναν καλώς προς τον μήνα του μέλιτος. Μέχρι τη στιγμή που ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα σας και τα σχέδιά σας για το πιο ρομαντικό ταξίδι που θα σήμανε την αρχή της νέας σας ζωής, έγιναν καπνός. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ανασυγκροτηθείτε και πάμε να δούμε μαζί πώς μπορείτε να περάσετε ρομαντικά τον μήνα του μέλιτος στο σπίτι σε καραντίνα…

«Της εξοχής τα πρωινά, θα τα βρούμε ξανά, αγκαλιά στο κρεβάτι…»

First things first!

Αρχικά, κάντε τις κατάλληλες ενέργειες για να αναβάλλετε όλες τις προετοιμασίες για το εν λόγω ταξίδι σας μέχρι νεωτέρας. Πτήσεις, ξενοδοχεία, εισιτήρια δραστηριοτήτων κ.α. και μεταθέστε τα προς το μέλλον. Μη στενοχωριέστε, έχετε όλη σας τη ζωή να γυρίσετε όλο τον κόσμο.

Ατμόσφαιρα

Η ατμόσφαιρα αποτελεί το παν. Προσπαθήστε όλες τις ημέρες που θα βρίσκεστε σε καραντίνα, το σπίτι σας να είναι συνέχεια σε romantic mode. Κυρίως το βράδυ, ανάψτε παντού κεράκια και βάλτε να παίζει μουσική στο background. Έτσι κι αλλιώς -μεταξύ μας- όλη την ημέρα θα την περνάτε στο κρεβάτι.

Νιόπαντροι

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα! Το κρεβάτι θα γίνει το μόνιμο πεδίο δράσης σας. Άλλωστε, χρόνο έχετε! Χρησιμοποιήστε τον προς όφελός σας. Και μην ξεχνάτε! Πάντα, πρωινό στο κρεβάτι!

Το πρωινό σερβίρεται στο κρεβάτι με συνταγή γιατρού…

Massage sessions

Και αφού δύσκολα θα βγαίνετε από το δωμάτιο, χαρίστε ο ένας στον άλλο συνεδρίες μασάζ. Μπορεί να μη βρίσκεστε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, μπορείτε όμως να ζήσετε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Masterchef on

Λένε πως ο έρωτας περνά από το στομάχι, γι’ αυτό πειραματιστείτε με συνταγές που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και με ό,τι υλικά έχετε στο σπίτι σας. Δημιουργήστε παθιασμένους συνδυασμούς και -πού ξέρετε;- μπορεί εντέλει το πιάτο σας να αποδειχθεί αριστούργημα.

Night –in

Το ότι μένετε σπίτι δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να κυκλοφορείτε με τις πιζάμες. Ετοιμαστείτε λες και θα βγαίνατε έξω, βάλτε τα πιο καλά σας ρούχα και δώστε ραντεβού στην τραπεζαρία!

Ραντεβού στην τραπεζαρία…

Let’s dance

Μη διστάσετε να χορεύετε με το άλλο σας μισό! Θα σας φέρει τόσο κοντά όσο δεν φαντάζεστε.

Blame it on the alcohol

Το ποτό δεν πρέπει να λείψει από την εξίσωση. Εκείνα τα cocktails που θα πίνατε στις βραδινές εξόδους σας, τώρα θα συντροφεύσουν τα βράδια σας στο σπίτι. Χαλαρώστε, ξεχάστε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και απολαύστε τις στιγμές με το άλλο σας μισό.

Φωτογραφίες

Ακόμα και αν δεν έχετε album -όπως είχαν οι παλαιότεροι- αναζητήστε παλιές κοινές σας φωτογραφίες και κάντε ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στον χρόνο. Μην αμελήσετε να βγάλετε και νέες. Μπορεί το σκηνικό να μην είναι το ιδανικό, όμως οι στιγμές αυτές παραμένουν σίγουρα ξεχωριστές.

Honeymoon… στο σπίτι

Τετ-α-τετ

Η συνεχής προετοιμασία και το άγχος του γάμου δεν θα σας έδωσαν την ευκαιρία να συζητήσετε για τα συναισθήματά σας και για την όλη εμπειρία. Δεν είναι πολλές οι στιγμές που μπορούμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με το άλλο μας μισό. Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή να τα πείτε όλα. Τι νιώθετε ο ένας για τον άλλο, μακριά από όλους και από όλα. Κάντε σχέδια για το μέλλον, οργανώστε το ταξίδι που αναβάλατε, πείτε όσα σ’αγαπώ μπορείτε!

Το ότι τα σχέδια σας αναβλήθηκαν δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Δείτε τις συνθήκες αυτές ως μια παύση, μέσα στην οποία το συναίσθημα θα έχει μεγαλύτερη σημασία από οποιονδήποτε προορισμό. Στο τέλος, η ουσία είναι εκείνη που θα αναδυθεί. Κι αυτή, δεν είναι άλλη από τον έρωτα!

Διαβάστε επίσης…

Νύφες στην εποχή του κορωνοϊού! Οδηγός Επιβίωσης

2020: Έτος δίσεκτο, κι όμως, εξαιρετικά τυχερό;

Μύθοι και αλήθειες γύρω από το νυφικό φόρεμα!