Περίγραψέ μας το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών για μια bride-to-be που παντρεύεται ένα χειμωνιάτικο πρωί.

Αρχικά, το γεγονός πως μια νύφη επιλέγει να παντρευτεί χειμώνα είναι από μόνο του ανατρεπτικό και ρομαντικό, όπως πρέπει να είναι και τα νυφικά παπούτσια της. Γι’ αυτή την περίοδο λοιπόν επιλέγουμε δέρμα, κυρίως suede, σε θερμές αποχρώσεις.

Ποιο είναι το αξεσουάρ που πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί της;

Μπορεί μια νύφη να αισθάνεται πριγκίπισσα, αλλά θα πρέπει δυστυχώς να σκεφτεί και το πρακτικό κομμάτι της ημέρας! Θα προτείναμε να έχει μαζί της όλα τα απαραίτητα (όπως make-up κτλ.) σε ένα διακριτικό και υπέροχο τσαντάκι, όπως το Origami. Θα μπορούσε να το συνδυάσει και με το χρώμα των παπουτσιών της! Όσον αφορά τα νυφικά παπούτσια, θα μπορούσε να έχει μαζί της ένα κρεπ, μια ειδική γόμα καθαρισμού για suede δέρμα.

Ποιο είναι το χρώμα που προτείνεις για bridal παπούτσια αυτή την εποχή;

Ιδανικά για αυτή την εποχή είναι τα θερμά χρώματα, όπως το σκούρο ροζ, το απόλυτα θηλυκό βαθύ κόκκινο ή ακόμη και το κυπαρισσί. Θα συμβούλευα τις νύφες να μη φοβηθούν το χρώμα στα παπούτσια, καθώς δίνει μια ξεχωριστή νότα στο νυφικό στιλ, αρκεί να συνδυαστεί σωστά!

Μπλε ψηλοτάκουνες γόβες peep toe για την παράδοση που θέλει something blue ή flat γοβάκια στο χρώμα της πούδρας;

Μας αρέσει η παράδοση καθώς και οι μπλε γόβες! Οπότε επιλέγουμε το πρώτο για μια μοναδική εμφάνιση που θα κλέψει την παράσταση!

Νύφη με παπούτσια τύπου «Oxford». Γίνεται; 

Η νύφη που επιλέγει παπούτσια τύπου «Oxford» είναι μια από τις αγαπημένες μας! Ανατρεπτική, χαλαρή και άνετη, που σε προϊδεάζει πως θα ακολουθήσει φοβερό party μετά το μυστήριο! Oxford shoes are great dancing shoes!

Instagram: @theworkshopshoes

                  @jason.arkley

Credits

Photos | Δανάη Ίσαρη

Location | Politia Tennis Club

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα…

Νυφικό και στιλ. Πώς θα το επιλέξετε;

5 outfits για τον πολιτικό γάμο!

Πριγκίπισσα Ευγενία & Jack Brooksbank: Ο δεύτερος βασιλικός γάμος της χρονιάς ανήκει πλέον στην ιστορία