Με τι κοσμήματα φαντάζεσαι μια νύφη που παντρεύεται με πολιτικό γάμο κάποιο πρωινό του χειμώνα;

Τη φαντάζομαι με τις συλλογές μας Unity και Greca για ένα σίγουρο elegant αποτέλεσμα. Η Unity είναι μια συλλογή εμπνευσμένη από την ένωση και την οικειότητα σε όλα τα επίπεδα, ως έννοιες και ως αξίες… ενώ η Greca είναι μια συλλογή εντυπωσιακή που προσδίδει έναν all time classic αέρα σε κάθε σύνολο, αντανακλώντας τις ελληνικές μας ρίζες, την κουλτούρα και την παράδοση! Και οι δύο συλλογές είναι από χρυσό Κ18 και διαμάντια κοπής μπριγιάν. Εάν η γενική αίσθηση είναι πιο ρομαντική, θα τη φανταζόμουν και με κάποια κομμάτια από τη συλλογή μας Nymphs, η οποία αποτελείται από μοναδικές, πολύτιμες πέτρες που αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητα και τη γοητεία της γυναικείας φύσης.

Η παράδοση θέλει να αναγράφεται η ημερομηνία του γάμου στις βέρες. Αντί αυτού, τι θα πρότεινες;

Αυτό που μου αρέσει και που συμβαίνει πολλές φορές στο εργαστήριό μας είναι το ότι μας ζητείται η χάραξη κάποιου προσωπικού «κώδικα» του ζευγαριού… Σύμβολα, φράσεις, και σε διαφορετικές γλώσσες, είναι μερικές πολύ πρωτότυπες ιδέες που μας έχουν ζητηθεί και νομίζω πως αυτό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και προσωπικό από την ημερομηνία!

Ποιες από τις βέρες σου πιστεύεις πως είναι οι κατάλληλες για ένα ζευγάρι που παντρεύεται αυτή την εποχή με πολιτικό γάμο;

Οι βέρες μας έχουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και, τολμώ να πω, μπορούν να ικανοποιήσουν πολλά διαφορετικά γούστα και στιλ ζευγαριών! Οι βέρες μας στο σχήμα του απείρου ή αυτές που σχηματίζουν μια καρδιά είναι κάποια από αυτά τα σχέδια. Όμως, καθώς είμαστε και εργαστήριο, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής κάθε σχεδίου ή, και η δημιουργία εκ νέου ενός εντελώς καινούριου με βάση την αισθητική του κάθε ζευγαριού! Νομίζω ότι όλοι μπορούν να βρουν τη δική τους έκφραση μέσα από το εργαστήριό μας, είτε είναι «ροκ» είτε… αθεράπευτα ρομαντικοί!

Αν ένα ζευγάρι θέλει να κάνει δώρο ένα κόσμημα στην κουμπάρα, τι θα πρότεινες;

Αυτό το δώρο, επειδή μας τυχαίνει πολύ συχνά, είναι συνήθως κάποιο κόσμημα από τη συλλογή μας Dot, που αποτελείται από χρυσό Κ18 και πολύτιμες πέτρες, ή από τη συλλογή Balance, που αποτελείται κυρίως από μενταγιόν σε χρυσό Κ18 και πολύτιμες πέτρες. Η συλλογή Dot είναι εμπνευσμένη από την «ένωση» πολύχρωμων πολύτιμων πετρών που απεικονίζουν στιγμές, μέρη, ανθρώπους και γενικά τις αναμνήσεις μας, ενώ η συλλογή Balance αντιπροσωπεύει την «ισορροπία» που επιτυγχάνεται στη ζωή μας μέσω των αρμονικών ανθρώπινων σχέσεων. Και οι δύο συλλογές είναι κομψές και easy wear, ενώ είναι και οικονομικές!

Ένα μονόπετρο που μπορεί να φοριέται από το πρωί ως το βράδυ ή κάτι πιο πολύτιμο που όμως θα βγαίνει από το συρτάρι σε ειδικές περιπτώσεις;

Όλη η φιλοσοφία της KK JEWELRY LAB είναι τα μονόπετρά μας να μην μπαίνουν ποτέ στο συρτάρι! Θέλουμε να είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά, έτσι ώστε να μην τα βγάζουμε ποτέ από το χέρι μας, και να είναι μια διαρκής ανάμνηση της μοναδικότητας της στιγμής! Έχοντας πάντα ως γνώμονα την καθαρή και μοντέρνα αισθητική, δημιουργούμε μονόπετρα διαχρονικά και κομψά, με στόχο κάθε γυναίκα να εκφράζει την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

 

Instagram:@kkjewelrylab

                 @kkouloubouros

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα…

KK Jewelry Lab: μοναδικές βέρες, μονόπετρα και όχι μόνο!

KK Jewels | 7 είδη γάμου αναζητούν το κόσμημά τους.

Ψάχνεις δώρο για την κουμπάρα σου; Κάνε μια επίσκεψη στην KK Jewelry Lab!