Μπορεί η Kathy και ο Anes να ζουν στο Chicago, όμως η Ελλάδα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να παντρευτούν στη χώρα μας, και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στο μοναδικό Αρχοντικό Χατζή, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, ο γάμος του ζευγαριού είναι ο ορισμός της διακριτικής πολυτέλειας και της αρχοντιάς. Καθόλου τυχαίο, βέβαια, μιας και όλα οφείλονται στη χαρισματική event planner της Sparkling Day, Σοφία Φάκου, η οποία – με τα οργανωτικά skills, την υψηλή αισθητική και την πολυετή εμπειρία της – κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του ερωτευμένου ζευγαριού.

Παρακολουθώντας όλα τα νέα trends της wedding industry και έχοντας εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες, η Σοφία Φάκου επέλεξε μαζί με την Kathy και τον Anes το venue του destination γάμου τους, όπου φιλοξενήθηκε η συμβολική τελετή, αλλά και η λαμπερή γαμήλια δεξίωση, ενώ επιμελήθηκε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε οι newlyweds να μην αγχωθούν ούτε λεπτό για τις προετοιμασίες.

Οι λευκές και υπέρκομψες ανθοσυνθέσεις στα τραπέζια των νεόνυμφων, των καλεσμένων αλλά και σε κάθε γωνιά του wedding venue, καθώς και οι επιβλητικοί πολυέλαιοι ήταν τα highlights που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Και, βέβαια, το ultra chic backless νυφικό σε A-line, με sheer μανίκια και κεντημένα λουλούδια, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

«Προσέξαμε και φροντίσαμε κάθε λεπτομέρεια σε αυτόν τον γάμο, και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα», επισημαίνει η Σοφία Φάκου στο Yes I Do, πράγμα το οποίο είναι εμφανές σε κάθε λήψη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, ότι η Kathy και ο Anes θα θυμούνται για πάντα αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή τους, αφού χάρη στην ομάδα της Sparkling Day, κατάφεραν να δημιουργήσουν τις πιο δυνατές αναμνήσεις, γεμάτες αγάπη, χαρά και συγκίνηση.

WEDDING CREDITS

Venue: Hatzi Mansion

Design & Planning: Sparkling Day

Photos: NiAn Photography – Nikos Anagnostopoulos

Video: Soft Focus

Florist: Filanthi Floral Design

Lighting: Soundvoice

RELATED POSTS