Τα προηγούμενα χρόνια κάποια ζευγάρια που σχεδίαζαν να παντρευτούν,  αναζητούσαν εκκλησίες με μεγάλα προαύλια, πρώτον για να χωράνε άνετα όλοι οι καλεσμένοι και δεύτερον για να υπάρχει η δυνατότητα η εξωτερική διακόσμηση να γίνει άκρως εντυπωσιακή. Με την έλευση του COVID-19 και με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του στους γάμους και στα βαφτίσια, πλέον τα ζευγάρια επιθυμούν μεγάλα προαύλια έτσι ώστε η απόσταση των 2 μέτρων να διατηρείται πιο εύκολα και να νιώθουν όλοι πιο ασφαλείς. Σήμερα λοιπόν συγκεντρώσαμε 3+1 εκκλησίες με μεγάλα προαύλια, για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την άνεση και την ασφάλεια την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας!

– Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής, Πεντέλη

O Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής στη Νέα Πεντέλη, συνδυάζει πολλά πράγματα, κάτι που θα την κατατάξει στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τις εκκλησίες που θέλετε να παντρευτείτε ή να βαφτίσετε το παιδί σας. Βρίσκεται μέσα στο πράσινο, ενώ η πέτρα – ως βασικό υλικό της εκκλησίας – δημιουργεί μια μοναδική αισθητική που όλα τα ζευγάρια αναζητούν. Όσον αφορά το προαύλιο, είναι αρκετά μεγάλο και σου δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσεις όπως θες, ενώ παράλληλα θα νιώθεις και ασφάλεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  /   www.agiaparaskevinp.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη, Αγίας Παρασκευής 13.

Τ.K: 15236

ΤΗΛ.: 210 8044011

– Ιερός Ναός Γενεσίου της Θεοτόκου, Εκάλη – Διόνυσος

Μπορεί ο Ιερός Ναός να είναι σχετικά μικρός, όμως ο τεράστιος προαύλιος χώρος είναι ιδανικός για εσάς που θέλετε να τελέσετε σε εξωτερικό χώρο το μυστήριο του γάμου ή της βάφτισης, και όλα αυτά με ασφάλεια. Το πράσινο και τα δέντρα γύρω -γύρω, δημιουργούν σκιά για εσάς που αγχώνεστε για τον ήλιο και τη ζέστη, ενώ το πάτωμα που είναι στρωμένο με πλάκες, δημιουργεί ένα σκηνικό βγαλμένο από το δικό σας προσωπικό παραμύθι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /   www.orthodoxia.info

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Ναός Γενεσίου της Θεοτόκου, βρίσκεται στην Προμηθέως στον Διόνυσο.

Τ.K: 14576

ΤΗΛ.: 213 200 7100

– Ιερός Ναός Υψώσεως Τίμιου Σταυρού, Χολαργός

Άλλη μια εκκλησία που είναι καλά κρυμμένη μέσα στο πράσινο και συνδυάζει πολλά στοιχεία μαζί. Από τη μια είναι μια πολύ όμορφη αισθητικά εκκλησία (το λευκό με την πέτρα δίνει κάτι διαφορετικό) και από την άλλη τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος είναι τόσο μεγάλοι, που δεν θα έχεις κανένα θέμα όσον αφορά τη διακόσμηση και την ασφάλεια των καλεσμένων σου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /   www.thessi.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τίμου Σταυρού, βρίσκεται στον Χολαργό, Κορυτσάς 44 (Παπάγου)

Τ.K: 15669

ΤΗΛ.: 210 – 6515952

– Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Γλυφάδα

Από τις πιο μεγάλες και χαρακτηριστικές εκκλησίες της Αθήνας, είναι ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχεις επισκεφτεί ως καλεσμένη (ή ακόμα και σαν κουμπάρα) και να μην εντυπωσιαστείς από το εμβληματικό μέγεθος της αλλά και για το πόσο μοιάζει με την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Το προαύλιο είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενώ το σημείο της κομβικό για να έρθουν τόσο οι καλεσμένοι εύκολα όσο και μετά τον γάμο να ακολουθήσει το τραπέζι σε κάποιο κοντινό παραλιακό μαγαζί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /   www.1epal-glyfad.att.sch.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, βρίσκεται στην Πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα (Λεωφόρος Ποσειδώνος 55). 

Τ.K: 16675

ΤΗΛ.: 210-8943405

Must Read:

10 πανέμορφα ξωκλήσια της Αττικής για τον πιο ονειρεμένο γάμο

Βρήκαμε τα πιο όμορφα ξωκλήσια εντός των τειχών #ksoklisiainathens

Τα ομορφότερα ξωκλήσια της Ελλάδας #wehavethem . Part 2

Most Popular:

Θρησκευτικοί γάμοι: Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση; Όλα τα σενάρια στο τραπέζι

Bridal Hair | Αυτή είναι η απόλυτη τάση για το 2021!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!