Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε; Τότε, μάλλον, θα σας περάσουν από το μυαλό -αν δεν έχει ήδη συμβεί- κάποιες απορίες από εκείνες που δεν ξέρετε σε ποιον να τις απευθύνετε, που τις θεωρείτε χαζές, που ίσως ντρέπεστε ακόμη και στη σκέψη τους. Ακολουθούν οι πιο κοινές από αυτές, μαζί με την -όποια- λύση τους!

Νύφη σε απόγνωση…

1. Κι αν δεν μου αρέσει το μονόπετρο;

Ας το πάρουμε από την αρχή. Η πρόταση γάμου συνήθως συνοδεύεται και από ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων το οποίο, φυσικά, είναι επιλογή του αγαπημένου σας και το οποίο έκτοτε θα φοράτε στο αριστερό σας χέρι για αρκετό καιρό, αν όχι για πάντα. Τι κάνετε, λοιπόν, όταν δεν σας αρέσει; Μπορείτε να του ζητήσετε να πάτε μαζί στο κοσμηματοπωλείο για να το αλλάξετε παρέα. Πιστεύετε ότι θα στεναχωρηθεί; Τότε δεν μένει τίποτα, παρά να σκεφτείτε ότι το δαχτυλίδι είναι όλα όσα συμβολίζει: τη στιγμή, την αγάπη του για εσάς και την απόφαση να περάσει τη ζωή του μαζί σας. Όλα αυτά το κάνουν μοναδικό κι αυτό είναι που έχει σημασία.

Μήπως το μονόπετρο δεν είναι του γούστου σας;

2. Πώς θα πω στις καλύτερές μου φίλες ποια έχω αποφασίσει να είναι η κουμπάρα;

Αν έχετε καταφέρει να αποφασίσετε ποια από τις φίλες θα αναλάβει τον ρόλο, θα έρθει και η στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσετε στις υπόλοιπες. Η λύση είναι ένα «ομαδικό συμβούλιο» στο οποίο θα εξηγήσετε πόσο πολύ τις αγαπάτε και πόσο σημαντική είναι για εσάς η καθεμιά τους. Απλώς, έπρεπε να επιλέξετε. Βέβαια, αν είναι αληθινές σας φίλες, άδικα ανησυχείτε. Όλα θα κυλήσουν εύκολα, καθώς αποκλείεται να σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή να σας στενοχωρήσουν σε μία τόσο σημαντική και χαρούμενη στιγμή της ζωής σας.

I can´t say «I do» without you…

3. Αν την ώρα του γάμου θέλω να πάω τουαλέτα;

Η νούμερο ένα #awkward απορία που έχουν όλες οι νύφες είναι αδιαμφισβήτητα αυτή. Πρέπει να ξέρετε ότι, αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή θα θελήσετε να πάτε τουαλέτα. Αν όχι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, τότε σίγουρα κατά τη διάρκεια του πάρτι – το πολύ αλκοόλ ευνοεί τέτοιες ανάγκες. Εκεί θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις πιο κοντινές σας φίλες, οι οποίες θα αναλάβουν την επικίνδυνη αποστολή του να κρατούν ψηλά το νυφικό σας όσο εσείς θα προσπαθείτε να ισορροπήστε. Αν πάλι είστε ντροπαλή και αυτό δεν σας είναι πολύ εύκολο, δοκιμάστε να κάτσετε ανάποδα στην τουαλέτα, πιστέψτε μας είναι game changer.

Αποστολή εξετελέσθη!

4. Τι θα κάνω αν με χτυπήσουν τα παπούτσια;

Αρχικά, πρέπει να φροντίσετε να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όχι μόνο να έχετε προβάρει τα παπούτσια, αλλά και να τα έχετε φορέσει για αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι ώστε να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας. Παρόλα αυτά, είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, να έχετε εσείς ή κάποιος κοντινός σας με εύκολη πρόσβαση σε εσάς τραυμαπλάστ ή ειδικά επιθέματα, σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποια πληγή. Τέλος, μπορείτε να πάρετε από πριν ένα παυσίπονο χάπι προκειμένου να αντέξετε τους πόνους της πολύωρης ορθοστασίας πάνω στα ψηλά παπούτσια. Στο πάρτι, προτείνουμε να ακολουθήστε την τάση των wedding sneakers. Φορέστε τα και χορέψτε όλο το βράδυ.

Get on your dancing shoes!

5. Αν θέλω να κλάψω;

Το κλάμα, ευτυχώς, δεν είναι ταμπού στον γάμο. Είναι πολλές οι νύφες που συγκινούνται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς είναι μία στιγμή ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Κλάψτε, λοιπόν! Τι έγινε; Οι πιο ωραίοι γάμοι είναι οι αληθινοί, όχι οι στημένοι σαν σκηνή από διαφήμιση. Το μόνο που πρέπει να έχετε από τα πριν φροντίσει, είναι το να φορέσετε αδιάβροχο μακιγιάζ!

Cry it out…

Χαλαρώστε, λοιπόν! Απολαύστε αυτές τις όμορφες στιγμές που είναι once -ή, μήπως, όχι;- in a lifetime…

Διαβάστε επίσης…