Σε λίγες ώρες φτάνει η στιγμή που προετοιμάζετε για μήνες! Σίγουρα έχετε προγραμματίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της αυριανής μέρας. Τι γίνεται όμως με τη σημερινή; Αυτά είναι τα 10 πράγματα που (δεν) μπορείτε να κάνετε το βράδυ πριν από τον γάμο σας!

Για να σας βρει έτσι το επόμενο πρωί…

1. Healthy dinner! Το βράδυ πριν από τον γάμο καταναλώστε τροφές που σας αρέσουν και σας χορταίνουν χωρίς να σας δημιουργούν φούσκωμα. Εννοείται ότι δεν είναι μέρα για να δοκιμάσετε νέες γεύσεις, στις οποίες δεν ξέρετε αν είστε αλλεργική, ούτε για να μείνετε νηστική.

2. Αποφύγετε το αλκοόλ, αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο. Από την άλλη, ένα (μόνο ένα όμως) ποτήρι κρασί ίσως σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.

Ίσως το βράδυ πριν από τον γάμο να μην είναι το ιδανικό για pizza takeaway.

3. Relax! Απλώς χαλαρώστε περνώντας χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και συζητώντας για κάτι άλλο πέρα από τον γάμο! Κάντε διαλογισμό ή λίγη γυμναστική αν αυτό αποτελεί μέρος της ρουτίνας σας.

Yes I Do Tip: Αποφύγετε τα gatherings με πολλά άτομα το βράδυ πριν από τον γάμο. Το bachelorette και το δείπνο με την οικογένεια έγιναν στην ώρα τους.

4. Stay hydraded! Είναι ίσως η πιο κλισέ και πιο πολύτιμη συμβουλή ταυτόχρονα. Το σώμα σας αποτελείτε κατά 70% από νερό, οπότε πίνοντας αρκετό θα μειώσετε το άγχος και θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να λειτουργήσει καλύτερα. Yes I Do Tip: Παν μέτρο άριστον! Μην πιείτε υπερβολικά πολύ νερό, ειδικά αν γενικά δεν πίνετε αρκετό.

Προσθέστε λεμόνι, φράουλες ή μούρα στο νερό για μια πιο γλυκιά γεύση.

5.  Αν είστε rules breaker και πρόκειται να περάσετε το βράδυ με τον σύντροφό σας, βρείτε λίγο χρόνο μόνο για τους δυο σας. Οικογενειακά τραπέζια, συγγενείς, φίλοι, πρόβες και προετοιμασίες… Πότε ήταν η τελευταία φορά που συζητήσατε για κάτι άλλο πέρα από τον γάμο; Εναλλακτικά, μιλήστε μαζί του στο τηλέφωνο, η φωνή του και μόνο θα σας καθησυχάσει!

6. Μακριά από το σπυράκι! Όσο δελεαστικό κι αν είναι, μην προσπαθήσετε να το πειράξετε αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το κάνετε ακόμα πιο εμφανές και δύσκολο να καλυφθεί. Εμπιστεφτείτε την makeup artist, εκείνη θα ξέρει πώς να το εξαφανίσει.

7. Spa session! Ανάψτε ένα αρωματικό κερί, κάντε ένα χαλαρωτικό ντουζ, περιποιηθείτε το δέρμα και τα μαλλιά σας προκειμένου να χαλαρώσετε και να νιώσετε όμορφα. Ζητήστε από τη μαμά, την αδερφή ή τη φίλη σας να κάνετε μαζί μάσκες ομορφιάς και λίγο girly chit-chat. Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι μέρα για πειραματισμούς. Χρησιμοποιήστε beauty προϊόντα που εφαρμόζετε συχνά στην επιδερμίδα σας και δεν σας προκαλούν ερεθισμούς ή αλλεργίες.

#goals

8. Douple-check! Aκόμα κι αν είστε ο πιο καλά οργανωμένος άνθρωπος του κόσμου, μια τελευταία ματιά για να βεβαιωθείτε ότι είναι όλα εντάξει, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μην ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας για να δείτε αν έχετε στείλει μήνυμα στο catering για το vegan menu της φίλης σας!

9. Shut down! Αν υπάρχει μία μέρα που θέλετε να νιώθετε στα καλύτερά σας εμφανισιακά, σωματικά και ψυχικά, αυτή είναι η ημέρα του γάμου σας. Οπότε είναι σημαντικό να κοιμηθείτε καλά για να είστε ξεκούραστη και έτοιμη να ζήσετε τη μεγάλη μέρα.

Sweet dreams!

10. Ορίστε το ανθρώπινο ξυπνητήρι σας! Just in case που το κινητό κλείσει από μπαταρία, το ξυπνητήρι χαλάσει και το πάπλωμα πέσει βαρύ. Το να γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποιος που θα σας ξυπνήσει, θα σας επιτρέψει να κοιμηθείτε καλύτερα, χωρίς άγχος μην κοιμηθείτε παραπάνω.

Διαβάστε επίσης…

Όλες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας: Ο πλήρης και ανανεωμένος οδηγός

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!

Η πιο δημοφιλής ημερομηνία γάμου και άλλες παράξενες στατιστικές