Κάθε νέο ζευγάρι που παντρεύεται θέλει ο γάμος του να μείνει αξέχαστος σε όλους. Ψάχνει κάτι εντυπωσιακό και συνάμα λαμπερό. Για εκείνα τα ζευγάρια που αναζητούν την πρωτοπορία βρήκαμε τον πιο ιδιαίτερο τρόπο για τη διοργάνωση του γάμου τους. Και ποιος είναι αυτός; Φυσικά οι θεματικοί γάμοι! Η wedding planner Πέγκυ Σιμιτζή, της Ι wish chic events, μας παρουσίασε τέσσερις θεματικούς γάμους που κλήθηκε η ίδια να διοργανώσει και ενθουσιαστήκαμε! Εσείς ποιο θέμα θα επιλέγατε;

Traditional Island Wedding: Τι πιο όμορφο από έναν παραδοσιακό γάμο σε νησί; Για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς αυτός είναι ο κατάλληλος θεματικός γάμος. Ανάλαφρα φορέματα, λουλουδένιοι συνδυασμοί και μια αύρα καλοκαιριού. Για τη διοργάνωση ενός τέτοιου γάμου είναι πολύτιμη η βοήθεια συγγενών και φίλων, μιας και εκεί κρύβεται η μαγεία και η ιδιαιτερότητά του.

photo 1 Capture moments

photo 2 Capture moments

photo 3 Capture moments

Chic Bohemian Wedding: Όσοι αγαπούν τα λουλούδια και την απλότητα και χαρακτηριστικό τους στοιχείο είναι ο ρομαντισμός βρήκαν το καταλληλότερο θέμα για το γάμο τους. Floral, βολάν, δαντέλες, γιρλάντες και λουλούδια είναι όλα όσα θα δουν οι καλεσμένοι ενός bohemian wedding και είμαστε σίγουροι πως θα γοητευτούν από το στυλ και τη φινέτσα του!

photo 2 eclipse weddings

photo 3 eclipse weddings

photo 1 eclipse weddings

Travel Theme Wedding: Ένα από τα πιο ιδιαίτερα θέματα που έχουμε συναντήσει σε γάμο! Με την επιλογή του πρωτότυπου αυτού concept τα ζευγάρια δείχνουν την αδυναμία που έχουν στα ταξίδια και – ίσως – την επιθυμία τους να εξερευνήσουν όλο τον κόσμο μαζί. Όσοι παρευρεθούν σε έναν τέτοιο γάμο θα συναντήσουν αμέτρητους χάρτες, σήμα κατατεθέν του Τravel Τheme Wedding!

photo 1 eclipse weddings

photo 3 eclipse weddings

photo 2 eclipse weddings

Rustic Wedding: Ο rustic γάμος χαρακτηρίζει τα ζευγάρια που αγαπούν τη φύση και θέλουν μια μικρή «γεύση» από αγρό. Τα λουλούδια και οι ξύλινες κατασκευές κυριαρχούν παντού δημιουργώντας μοναδικές διακοσμήσεις για έναν γάμο που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Πρωταγωνιστής αυτού του concept είναι συχνά η ελιά, σύμβολο της αναγέννησης και του φωτός.

photo 1 Nikos Psathoyiannakis Photography

photo 3 Nikos Psathoyiannakis Photography

photo 2 Nikos Psathoyiannakis Photography

Photos: Capture Moments, Eclipse Weddings, Nikos Psathoyiannakis Photography

Wedding planning: I wish chic events

Από τη Νίκη Μουστάκα