Οι τίτλοι τέλους κάθε ασπρόμαυρης ταινίας που σεβόταν τον εαυτό της έπεφταν με το φιλί των πρωταγωνιστών στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, όσο αυτό χανόταν στο ηλιοβασίλεμα… Ασφαλώς τη θέση της πινακίδας είχε η ένδειξη Just Married. Μετά από ενδελεχή αναζήτηση στο web, συγκεντρώσαμε τις πιο inspirational φωτογραφίες για να κάνετε ένα tribute στο παλιό κινηματογραφικό ρομάντζο και να βγάλετε την πιο τέλεια φωτογραφία καθώς φεύγετε από την τελετή!
Scoll down & enjoy!

yes i do just married 9Ένα  ανθοστολισμένο vintage αυτοκίνητο θα γίνει το τέλειο background για τις γαμήλιες φωτογραφίες!Pinterest 100% approved! Vintage is the new black.Μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε με γιρλάντες και λουλούδια! Για τους safari lovers! Η τέλεια επιλογή για έναν ρουστίκ γάμο σε κτήμα.Ο γάμος, όπως και το ποδήλατο, είναι θέμα ισορροπίας! Safety first! Αν αποφασίσετε να μετακινηθείτε με μηχανή, ασφαλώς και πρέπει να φορέσετε κράνος, το οποίο μπορείτε να αποχωριστείτε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και μόνο.Your something blue! 

Είστε easy riders, τότε διακοσμήστε τη μηχανή σας κατάλληλα και φύγατε! Το ξωκλήσι που γίνεται το μυστήριο είναι δίπλα στη θάλασσα; Αποχωρίστε με ένα μικρό καΐκι ή ένα πολυτελές γιοτ. Είστε vintage lover; Τότε ο σκαραβαίος είναι το τέλειο όχημα για εσάς! Όποιο μέσο κι αν επιλέξετε για να φύγετε από την εκκλησία ή το Δημαρχείο, δώστε ιδιαίτερη βάση στη διακόσμησή του και φυσικά στην πινακίδα! 

Yes I Do Tips:

1) Ενημερώστε τον οδηγό για τη διακόσμηση και τα υλικά που θέλετε να τοποθετήσετε και βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκαλέσουν φθορά στο όχημα.

2) Tin cans ή αλλιώς τενεκεδάκια. Το Pinterest είναι γεμάτο με vintage σκαραβαίους και vespa με τενεκεδάκια να κρέμονται στο πίσω μέρος τους. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν σπίθες από την τριβή τους με την άσφαλτο όσο το όχημα κινείται. Αν, όμως, τα θέλετε οπωσδήπωτε, κρατήστε τα για τις φωτογραφίες και έπειτα αφαιρέστε τα.

3) DIY: Πέρα από ειδικό χρώμα ή κιμωλία, μπορείτε επίσης να γράψετε στα τζάμια του οχήματος με αφρό ξυρίσματος ή σαπούνι. 

4) Εναλλακτικές του Just Married: We Did, Mr & Mrs, Newly-weds on board.

5) Safety first: Βεβαιωθείτε ότι η διακόσμηση του αυτοκινήτου, τα λουλούδια, η πινακίδα, τα τενεκεδάκια, δεν θα φύγουν από τη θέση τους και δεν θα αποτελέσουν κίνδυνο για άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα.
 

Διαβάστε επίσης…
Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!

6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην πεθερά σας την ημέρα του γάμου σας

Όλες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας: Ο πλήρης και ανανεωμένος οδηγός