Ορίζετε τον εαυτό σας ως ελεύθερο πνεύμα και το boho για εσάς αποτελεί αναμφισβήτητα τρόπος ζωής. Οργανώνοντας τον γάμο σας και έχοντας επιλέξει μια ημερομηνία κοντά στα Χριστούγεννα, σκέφτεστε πώς θα ενώσετε τα δύο αυτά θέματα, δημιουργώντας την απόλυτη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους σας. Σήμερα στο Yes I Do σάς προτείνουμε ιδέες και εύκολες λύσεις μέσω eye-candy φωτογραφικού υλικού ώστε να οργανώσετε τον πιο instagrammable boho Christmas γάμο.
Ιδέες για boho Christmas γάμο.
Ξύλο
Είναι οι ρουστίκ λεπτομέρειες που θέλετε στον γάμο σας και ως προς την bohemian διάθεση αλλά και ως προς τον cozy χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Επιλέξτε ένα μέρος για το wedding party που το ξύλο είναι έκδηλο σε όλο τον χώρο καθώς θα σας δώσει ακριβώς την ατμόσφαιρα στην οποία στοχεύετε. Ιδανικά, το τραπέζι για το δείπνο να είναι ξύλινο ενώ διάσπαρτες λεπτομέρειες από ξύλο να διακοσμούν σε διάφορα σημεία την αίθουσα. 
Το ξύλινο τραπέζι είναι must!
Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και τα ξύλινα σουπλά.
Τζάκι
Θα ήταν εξαιρετικό ο χώρος σας να περιλαμβάνει ένα μεγάλο τζάκι, το οποίο φυσικά θα είναι αναμμένο κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Ακριβώς δίπλα μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλες μαξιλάρες όπου οι καλεσμένοι θα απολαμβάνουν το ποτό τους. 
Η ζεστασιά των Χριστουγέννων σε μία φωτογραφία.
Χρωματική παλέτα
Το καφέ, το βαθύ μπορντό, το πράσινο και το χρυσό είναι οι αποχρώσεις που θα ντύσουν την αίθουσα. 
Τα κουκουνάρια και οι πρασινάδες θα δώσουν τους σωστούς χρωματικούς τόνους.
Μπορείτε να πειραματιστείτε και με φρούτα και λουλούδια στο βαθύ μπορντό.
Christmas Vibes
Τα κουκουνάρια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε πολλές γωνιές του χώρου αλλά και στην ανθοδέσμη σας δίνοντας την κατάλληλη χριστουγεννιάτικη χροιά, χωρίς όμως να υπερβάλλετε. Γκι, αλεξανδρινά και κλαδιά από έλατο είναι must, ενώ μια ιδιαίτερη διακόσμηση σαν αυτή που σας προτείνουμε παρακάτω, θα γίνει το απόλυτο background για φωτογραφίες. Τέλος, μικροσκοπικά λαμπάκια ως άλλα christmas lights θα σας βάλουν στο γιορτινό πνεύμα.
Πρωτότυπη επιλογή.

Κρεμάστε το σε ένα μέρος που θα έχει χώρο ώστε να ποζάρουν οι καλεσμένοι σας.

Coziness
Χαλιά με χοντρή πλέξη στα χρώματα του χειμώνα και σε bohemian σχέδια, μαξιλάρες, κουβέρτες που θα περιμένουν τον κάθε καλεσμένο στη θέση του και αναμμένα κεριά που θα αναδύουν αρώματα από πορτοκάλι και κανέλλα σε όλη την αίθουσα.
Μπορείτε να τα εντάξετε και στην τελετή…
….αλλά και στο venue της δεξίωσης!
Candy bar
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με το ζεστό κρασί που θα σερβίρετε, ως the old meets the new. Η τούρτα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια λογική με minimal εμφάνιση και χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες 
Παντρέψτε το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Τούρτα με Christmas εμφάνιση.
Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και αποκτήστε τον γάμο των ονείρων σας!
Διαβάστε επίσης…