You are here

Τι γίνεται αν το δαχτυλίδι που διάλεξε είναι «τραγωδία»;

Drama, drama, drama...

Οι fans του Sex and the City σίγουρα θυμούνται τη στιγμή που η Carrie, τακτοποιώντας τα πράγματα του Aidan, βρίσκει τυχαία το πολυπόθητο -για εκείνη, όχι και τόσο- κουτάκι. Σαστισμένη, το περιεργάζεται με αγωνία για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να το ανοίξει. Τότε ήταν που την κυρίευσε απόγνωση, με αποκορύφωμα το άδειασμα του περιεχομένου του στομάχου της στον νεροχύτη της κουζίνας. Ήταν το άγχος, ήταν το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη ή ήταν απλώς η θέα του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού; Μπορεί να ήταν και ο συνδυασμός όλων αυτών. Στην πραγματική ζωή, πάντως, τι συμβαίνει όταν το δαχτυλίδι αρραβώνων δεν σας αρέσει;

OMG!

Η Carrie ήταν τυχερή, καθώς πήρε την πρώτη κρυάδα εν τη απουσία του άλλου της μισού. Αργότερα, θα αναρωτηθεί το πώς γίνεται ο Aidan να επέλεξε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι και πώς γίνεται να παντρευτεί έναν άντρα, ο οποίος δεν τη γνωρίζει καθόλου; Δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο μέλλοντας σύζυγός της μπορεί απλώς να μην έχει γούστο – παρότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπαίτια ήταν η φίλη της, η Miranda. Μεταξύ μας, βέβαια, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες!

Is this the one?

Τα σενάρια είναι τα εξής:

Οικογενειακό κειμήλιο. Τι να έκανε ο άμοιρος αν του το έδωσε η γιαγιά του λίγο πριν τον αποχαιρετήσει μια για πάντα από τον μάταιο τούτο κόσμο; Να της έλεγε όχι; Να αθετούσε την υπόσχεσή του; Αφήστε, ήδη τα προβλήματα στον πάνω κόσμο είναι πολλά, μην τα βάζετε τώρα και με τον από κάτω.

Ψώνια με τη μανούλα. Μπορεί ο ίδιος να είχε άλλη επιλογή στο μυαλό του όμως η επιρροή της μαμάς, δυστυχώς, να κέρδισε στην τελική αναμέτρηση. Αν το σενάριο είναι αυτό, πρέπει να το προσέξετε, γενικά!

Δεν είχε ιδέα! Δεν γνωρίζουν όλοι από μόδα, αλλά ούτε και αν ένα κομμάτι θεωρείται in fashion ή όχι. Το πιθανότερο είναι η επιλογή του απλώς να μην ήταν επιτυχής. Σκεφτείτε πως αυτό που μετράει είναι η κίνηση.

«Τώρα που το ξαναβλέπω, έχει ωραίο κουτάκι».

Συμπέρασμα

Ναι, εντάξει, το δαχτυλίδι που σας πρόσφερε δεν είναι αυτο που ονειρευόσασταν. Αξίζει, όμως, να το αρνηθείτε ή να μπείτε σε δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σας;

1η λύση: Αν δεν πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο, μπορείτε με κάποιον τρόπο να το «μεταποιήσετε» έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας στιλ. Έχετε κάποιες πιθανότητες ο σύντροφός σας να μην καταλάβει τίποτα.

2η λύση: Δεν είναι ανάγκη να το φοράτε συνέχεια, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις, δηλαδή ποτέ. Εξάλλου, όταν παντρευτείτε θα φοράτε τη βέρα σας, την οποία θα έχετε επιλέξει εσείς η ίδια.

3η λύση: Μην δώσετε σημασία ή περαιτέρω έκταση στο θέμα και πάρτε το απόφαση ότι απλά θα το φοράτε.

Αν, βέβαια, συνεχίζει να σας ενοχλεί το γεγονός, σκεφθείτε το καλά. Μήπως, τελικά, δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο έχετε δεύτερες σκέψεις; Ίσως για εσάς το πρόβλημα να μην ήταν ποτέ το δαχτυλίδι αφεαυτό, αλλά να αποτέλεσε απλή αφορμή για να ξεσκεπαστεί το γεγονός ότι ο άντρας που σας ζητάει σε γάμο δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ο δικός σας Mr Big! 

Διαβάστε επίσης...

Tags

Comments

Add new comment