Λένε πως αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, γι’ αυτό κι εμείς συζητήσαμε με δεκάδες νύφες για να καταλήξουμε στα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνει μια νύφη και σας τα παρουσιάζουμε προκειμένου να τα γνωρίζετε και να τα αποφύγετε!
yes_i_do_bride_groom_fun.jpg

Λάθος 1
Μπορεί η προετοιμασία να διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο και κάθε λεπτομέρεια να είναι πράγματι στην εντέλεια, όμως κάποιες νύφες μέσα στον ωκεανό των λεπτομερειών, χάνουν συχνά την ουσία. Χαρήκατε όσο έπρεπε την προετοιμασία; Ζήσατε τις στιγμές; Ρωτήσατε τη γνώμη του συντρόφου σας;
Λάθος 2
Πολλές νύφες, επιλέγοντας το απόλυτο dreamy ζευγάρι παπουτσιών, δεν φροντίζουν για το ξέφρενο πάρτι που θα ακολουθήσει. Όσο κι αν σας φαίνονται αταίριαστες οι λευκές σαγιονάρες κάτω από το νυφικό σας, σας προτείνουμε να τις πάρετε! Θα σας χρειαστούν! Σημαντικό επίσης, τα παπούτσια σας να τα έχετε φορέσει οπωσδήποτε για κάποιες ώρες περπατώντας στο σπίτι σας!
Λάθος 3
Μπορεί να παντρεύεστε το καλοκαίρι όμως αργά το βράδυ συχνά η θερμοκρασία πέφτει. Προμηθευτείτε με μια εσάρπα ή κάποιο bridal piece που ταιριάζει με το νυφικό σας και ας μείνει αχρείαστο! Καλύτερα να το έχετε παρά να κρυώσετε αν πιάσει ένα μελτέμι!
yes_i_do_bride_groom_fun2.jpg

Λάθος 4
Η μεθυσμένη νύφη είναι ίσως η χειρότερη εικόνα νύφης που θα θέλαμε να δούμε. Και δεν είναι όμως μόνο το θέαμα που είναι κακό, είναι και το γεγονός πως η νύφη, ούσα μεθυσμένη, χάνει τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής της. Απολαύστε τη βραδιά, πιείτε, φυσικά, αλλά κάντε διαλείμματα με νερό και αν αισθανθείτε ότι αρχίζετε να μεθάτε. βάλτε μόνη σας ένα στοπ.
Λάθος 5
Οι νύφες πολύ συχνά κάνουν το μεγάλο λάθος να φτάνουν στην εκκλησία νηστικές. Έχοντας κάνει εξαντλητικές δίαιτες πριν από τον γάμο, την ημέρα του μυστηρίου στερούνται εντελώς το φαγητό. Το συγκεκριμένο λάθος είναι ίσως από τα χειρότερα καθώς η νύφη φτάνει στην εκκλησία αδύναμη, εξαντλημένη και χωρίς ενέργεια. Φροντίστε να έχετε φάει ένα θρεπτικό πιάτο το μεσημέρι πριν από τον γάμο και, φυσικά, λέμε όχι στις χημικές και εξαντλητικές δίαιτες.
Λάθος 6
Αμερικανικές ταινίες και σειρές, δείχνουν νύφες να παίρνουν ηρεμιστικά πριν από τον γάμο για να καλμάρουν το άγχος τους. Φυσικά και μιλάμε για ένα μεγαλειώδες λάθος.

Λάθος 7

Πολλές νύφες φτάνουν στην εκκλησία και είναι… κάποιες άλλες. Ψεύτικες βλεφαρίδες, μακριά extension, έντονο μαύρισμα και μείον 10 κιλά από τα φυσιολικά τους. It’s a no!

yes_i_do_bride_groom.jpg

Λάθος 8

Η κουρασμένη νύφη που έχει ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ, έχει πιει και έχει εξαντληθεί φτάνει στο πρωί του γάμου της κουρασμένη και με χαμηλά ποσοστά ενέργειας. Φροντίστε το προηγούμενο βράδυ να γιορτάσετε με τους φίλους σας αν έχετε pre-wedding party, αλλά μην το παρακάνετε!
Λάθος 9
Οι πολλές γνώμες είναι ένα ακόμα λάθος που αφορά κυρίως τις Ελληνίδες νύφες που αντί να ακούνε την καρδιά τους και να επιλέγουν αυτό που θέλουν εκείνες, κάνουν ένα διαρκές gallop σε φίλες, μαμάδες και πεθερές καταλήγοντας στην εκκλησία έχοντας επιλέξει κάτι που ίσως δεν τους ταιριάζει…
Λάθος 10

Οι «χαιρετούρες». Ναι, θα χαιρετήσετε τους καλεσμένους σας και θα τους ευχαριστήσετε. Όμως, μην σπαταλήσετε πάρα πολύ χρόνο σε αυτό. Είναι η βραδιά σας και εδώ δεν χωράνε τυπικότητες. Χορέψτε, διασκεδάστε, απολαύστε! Όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν μετά τον γάμο σας με υπέροχα thank u cards!

Διαβάστε επίσης…

9 Πράγματα που πρέπει να κάνεις την επόμενη μέρα του γάμου σου…

Body Positivity | Οι πιο όμορφες νύφες είναι αυτές που έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν τον εαυτό τους

10 πράγματα για να κάνεις το πρωί πριν από το γάμο σου: It’s the final countdown