Τι κοινό έχει η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης; Μα, φυσικά, τη Philips, που με τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας εγγυάται ακαταμάχητη λάμψη και φρεσκάδα στο look των μελλόνυμφων.

#His Philips must-haves

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BOGDAN SONYACHNY/FREEPIK

Η παράδοση θέλει τον γαμπρό να «ξυρίζεται στο τέλος», αλλά στην πραγματικότητα το timing δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι πως το ξύρισμα – και το grooming γενικότερα – γίνεται με προϊόντα Philips!

S7887/58

Η Ξυριστική Μηχανή Σειρά 7000 ενδείκνυται για υγρό αλλά και στεγνό ξύρισμα, μειώνει την τριβή για ελαχιστοποίηση των ερεθισμών και σας καθοδηγεί για μία βελτιωμένη τεχνική ξυρίσματος.

S9974/35

Η Ξυριστική Μηχανή Σειρά 9000 λειτουργεί με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρει βαθύ ξύρισμα και υπόσχεται τελειότητα σε κάθε πέρασμα.

MG7940/15

Multigroomer 15 σε 1 Σειρά 7000. Ένα εργαλείο, απόλυτη ακρίβεια. Με τεχνολογίες BeardSense, DualCut και 15 εξαρτήματα, προσφέρει ευέλικτο styling για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

HX9911/09

Η Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Sonicare DiamondClean 9000 παρέχει μία εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος και αφαιρεί έως και 10 φορές περισσότερη πλάκα από μια συμβατική οδοντόβουρτσα.

#Her Philips essentials

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FREEPIC.DILLER/FREEPIK

Από την κορυφή ως τα νύχια, η νυφική προετοιμασία με τη Philips μετατρέπεται στην πιο ευχάριστη ιεροτελεστία.

BHS752/00

Το Ισιωτικό Μαλλιών Σειρά 7000 χαρίζει προστασία και φορμάρισμα με λιγότερη φθορά από τη θερμότητα χάρη στην τεχνολογία ThermoShield, ενώ διαθέτει και αντιθερμική θήκη.

BHD723/10

Το Σεσουάρ Hair Dryer Σειρά 7000 είναι εξαιρετικά ελαφρύ και προσφέρει γρήγορο στέγνωμα σε 4 λεπτά. Η τεχνολογία ThermoShield Advanced προσαρμόζει ενεργά τη θερμοκρασία στεγνώματος 24.000 φορές ανά χρήση, προστατεύοντας τα μαλλιά σας από την υπερθέρμανση ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη τους χάρη στην εκπομπή μεταλλικών ιόντων νερού.

BRI945/00

Η Αποτριχωτική Μηχανή Lumea IPL Prestige είναι κλινικά ελεγμένη και διαθέτει τεχνολογία SenseIQ, που εντοπίζει τον φωτότυπο του δέρματος και προσαρμόζεται στο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα.

HX9911/94

Η Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Sonicare DiamondClean 9000 παρέχει μία εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος και αφαιρεί έως και 10 φορές περισσότερη πλάκα από μια συμβατική οδοντόβουρτσα.

Attention, please!

Πριν φύγετε για honeymoon, μην ξεχάσετε να βάλετε στο νεσεσέρ σας την ξυριστική μηχανή, την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, την αποτριχωτική μηχανή και το σεσουάρ.

 

Website: www.philips.gr

Facebook: @Philips.greece

Instagram: @philipsgreece

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS