Οι brides-to-be έχουν την ίδια σπίθα στο βλέμμα και την πηγαία λάμψη, που οφείλονται αποκλειστικά στην ανυπομονησία, τον έρωτα και τη χαρά που βιώνουν. Ωστόσο, κάθε νύφη είναι διαφορετική, ξεχωριστή εσωτερικά και εξωτερικά, με διαφορετικές ανάγκες, φιλοδοξίες και όνειρα. Η ομάδα του Yes I Do συγκέντρωσε τα αγαπημένα bridal προϊόντα της αγοράς βασισμένα στις ξεχωριστές ανάγκες της μέλλουσας νύφης…

Something Blue

Το μπλε είναι το χρώμα της εμπιστοσύνης, της πίστης και της αυτοπεποίθησης. Συνδυάζει την ευαισθησία και τον δυναμισμό πιο πετυχημένα από κάθε άλλο χρώμα και ενσωματώνεται στο bridal outfit με μικρές, αλλά μαγικές πινελιές, για να μείνουμε πιστοί στην παράδοση του «something blue».

Yes I Do Tip: Η παράδοση επιβάλλει «something blue» ακόμα και αν το μπλε δεν είναι το χρώμα σας! Αναζητήστε την κατάλληλη για εσάς απόχρωση και ενσωματώστε μικρές barely there λεπτομέρειες…

reportaz_agoras-something_blue.jpg

Δείτε περισσότερα εδώ.

Πολιτικός Γάμος

Σύγχρονη, αποφασιστική και με αυτοπεποίθηση, η νύφη του πολιτικού γάμου ξέρει τι θέλει και δε διστάζει να το διεκδικήσει! Ενδυματολογικά τολμηρή αλλά κομψή, προσαρμόζει τις τάσεις στα μέτρα της.

Yes I Do Tip: Go crazy! Ο πολιτικός γάμος απενοχοποιεί κάθε bridal επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπολείπεται κομψότητας, ρομαντισμού ή επισημότητας. Επενδύστε έξυπνα σε ένα σύνολο που εύκολα θα φορέσετε ξανά!

reportaz_agoras2-politikos.jpg

Δείτε περισσότερα εδώ.

Fashion Forward Bride

Τολμηρή, δυναμική, στιλιστικά ενημερωμένη, η fashion forward bride συγκεντρώνει τα βλέμματα ακολουθώντας τις τάσεις, αλλά διατηρώντας πάντα ακέραια το στιλ και την προσωπικότητά της!

Yes I Do Tip: Μη διστάσετε να ενσωματώσετε περισσότερες από μία τάσεις στο νυφικό σύνολο, να προσθέσετε έντονα αξεσουάρ, πέπλο ή κουάφ, προσέχοντας πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι όχι μόνο στιλιστικά εξελιγμένο αλλά και αισθητικά κομψό.

reportaz_agoras3-fashion_forward_bride_.jpg

Δείτε περισσότερα εδώ.

Fall Bride

Η φθινοπωρινή νύφη ακροβατεί μεταξύ της καλοκαιρινής νοσταλγίας και μιας γλυκιάς μελαγχολίας για τον χειμώνα που πλησιάζει… Ανάλαφρα και αέρινα υφάσματα, που θυμίζουν καλοκαίρι, σε μουντά, ψυχρά χρώματα και αυστηρές γραμμές συνθέτουν τα πιο παράδοξα ταιριαστά και άρτια bridal σύνολα.

Yes I Do Tip: Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να προσθέσετε μικρές πινελιές χρώματος στο bridal outfit. Μουντά κίτρινα, κεραμιδί και μπορντό αναβαθμίζουν επιτυχώς το νυφικό σύνολο, ενώ το berry lips trend απογειώνει το μακιγιάζ της fall bride!

reportaz_agoras4-fall_bride_.jpg

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης…

Separates and Layers | The Bridal Trend Report Fall-Winter 2018-19

H Χριστίνα Μπόμπα είναι η πριγκίπισσα του δικού της παραμυθιού και το Cover girl του νέου τεύχους του Yes I Do

Αυτή είναι η νέα bridal συλλογή MaxMara 2018 που θα σας μαγνητίσει!