Επιμέλεια κειμένου: Ελισάβετ Παπαντωνίου

Με τις χολιγουντιανές σταρ, οπως η Kim Kardashian, η Jennifer Lopez και η Beyoncé, να κανουν τάση τις καλοσχηματιμσένες καμπύλες και τα μεγάλα οπίσθια, ειναι λογικό να «φλερτάρετε» με την ιδέα μιας επέμβασης που θα σας τα προσφέρει απλόχερα και αναίμακτα. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, μας συστήνει την τεχνικη Brazilian Butt Lift, που χρησιμοποιεί το πλεονάζον λίπος του σώματος για μια αψεγάδιαστη νυφική εμφάνιση.

Τι είναι το Brazilian Butt Lift;

H διάσημη μέθοδος Brazilian Butt Lift, a.k.a. BBL, ήρθε στη χώρα μας για να σας χαρίσει τους στρογγυλούς και στητούς γλουτούς που επιθυμείτε να αποκτήσετε λίγο πριν από τον γάμο ή το honeymoon. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, όχι μόνο στην περιοχή των γλουτών, αλλά και σε όλη την εικόνα του σώματος, αφού αφαιρείται το τοπικά συσσωρευμένο λίπος από εκεί όπου δεν πρέπει να υπάρχει, τοποθετείται στους γλουτούς, βελτιώνοντας σημαντικά το συνολικό περίγραμμα του σώματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΔΑΝΑΗ ΊΣΑΡΗ

Η διαδικασία

Μέχρι πρότινος, η αυξητική γλουτών γινόταν με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, που είχε μεν θεαματικά αποτελέσματα, αλλά παρουσίαζε και αρκετά προβλήματα, όπως η πιθανότητα μετακίνησης του ενθέματος ή η απόρριψή του από τον οργανισμό. Σήμερα, η χρήση αυτόλογου λίπους, αντί του ενθέματος, προσδίδει ένα πολύ φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα, απαλλαγμένο από τους παραπάνω κινδύνους! Πιο αναλυτικά:

Βήμα 1ο: Το λίπος λαμβάνεται από περιοχές του σώματος όπου υπάρχει σε περίσσεια και είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser.

Βήμα 2ο: Αφού καθαριστεί, έπειτα από ειδική επεξεργασία, το λίπος τοποθετείται με έγχυση στην περιοχή των γλουτών.

Bonus: Η μέθοδος Vaser λειτουργεί με υπερήχους για να ρευστοποιήσει το λίπος και να διευκολύνει την απομάκρυνσή του από το σώμα, προκαλώντας ταυτόχρονη σύσφιξη στην περιοχή αφαίρεσης!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ diana grytsku / www.freepik.com

Αποτέλεσμα

Ένα μέρος του λίπους, περίπου το 40%, θα απορροφηθεί στους πρώτους μετεγχειρητικούς μήνες, οπότε και θα γίνει εμφανές το τελικό αποτέλεσμα, που θα είναι μόνιμο. Συνεπώς, αν έχετε υπόψη μια τέτοιου είδους αλλαγή, κα – λό θα ήταν να επικοινωνήσετε έγκαιρα με τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο, για να απολαύσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα τη μεγάλη ημέρα! Το BBL, εκτός από την αισθητή αλλαγή στην περιοχή των γλουτών, χαρίζει συνολικά μια πιο θελκτική και αρμονική σιλουέτα, που θα χαρακτηρίζεται πλέον από το σχήμα του ανάποδου «S» μεταξύ στήθους, μέσης και γλουτών.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

megapanos.jpg

Must Read:

Επέμβαση αυξητικής στήθους; Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς συστήνει την τεχνική Dual Plane

Vaser | Bikini Body με μία μόνο συνεδρία! Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς εξηγεί τον τρόπο

Ο Χρήστος Μεγαπάνος M.D. μάς συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο που εξαφανίζει το τοπικό πάχος πιο εύκολα από ποτέ

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!