Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Γι’ αυτό καλωσορίζουμε με χαρά τη νέα εξατομικευμένη μη επεμβατική θεραπεία 9-Points Rejuvenation, που εστιάζει στα εννέα σημεία που καθορίζουν την εικόνα ενός προσώπου: Το μέτωπο, οι κρόταφοι, η περιοχή γύρω απ’ τα μάτια, τα ζυγωματικά, η μύτη, οι παρειές, το στόμα, το περίγραμμα του προσώπου και ο λαιμός μπορούν να ανακτήσουν τη λάμψη και τη φρεσκάδα τους, αρκεί να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού Χρήστου Μεγαπάνου. Εσείς πρέπει να φροντίσετε μόνο για το 10ο: τη λάμψη στο βλέμμα σας…

Ένα καινοτόμο boost ανάπλασης που εξαφανίζει κάθε ίχνος κούρασης και χαρίζει φρεσκάδα και ανανέωση μέσα από έναν απολύτως εξατομικευμένο συνδυασμό θεραπειών.
 

Η διαδικασία βήμα προς βήμα…

Η θεραπεία είναι «κομμένη και ραμμένη» στις ανάγκες κάθε νύφης και χωρίζεται σε τρεις φάσεις…

Step 1

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι η κλινική διάγνωση και οι εξειδικευμένες μετρήσεις που κάνει ο πλαστικός χειρουργός, προκειμένου να αξιολογήσει τα 9 εκείνα σημεία που ευθύνονται για τη νεανική, ή όχι, όψη του προσώπου μας (μέτωπο, κρόταφοι, μάτια, ζυγωματικά, μύτη, παρειές, στόμα, περίγραμμα προσώπου και λαιμός) και να καταλήξει στην επιλογή των θεραπειών εκείνων που θα φέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα στην εικόνα μας.

Step 2

Σε αυτή τη φάση γίνεται η επιλογή των θεραπειών που θα εφαρμοστούν, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα φρεσκάδας, λάμψης και νεανικής όψης στο πρόσωπo. Αρχικά αντιμετωπίζονται οι ενδείξεις που σχετίζονται με την ποιότητα και την υφή του δέρματος και χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες θεραπείες, όπως τα ήπια micropeels και το microdermabrasion με έγχυση ειδικών ορών (σαλικυλικό οξύ, ΗΑ, βιταμίνη C, κλπ.), που θα καθαρίσουν την επιδερμίδα σε βάθος και θα προετοιμάσουν το δέρμα, ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δραστικές ουσίες και οι θεραπείες που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια. Αμέσως μετά συνδυάζονται άκρως αποτελεσματικές τεχνικές ανάπλασης όπως η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, ενισχυμένη με ένα κοκτέιλ βιταμινών -προσαρμοσμένο στις δικές μας ανάγκες-, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται το αποτέλεσμα με ένα ήπιο micro-needling για ενεργοποίηση του κολλαγόνου. Τέλος, ανάλογα με τις ενδείξεις του εκάστοτε προσώπου, συνδυάζονται τα θαυματουργά αποτελέσματα του botox με την ανορθωτική και συσφιγκτική δράση των νημάτων, ενώ τα διάσημα fillers προσφέρουν ενυδάτωση εκ των έσω και προσθήκη όγκου, όπου αυτό χρειάζεται. To μυστικό της επιτυχίας έγκειται, μεταξύ άλλων, στην επιλογή του κατάλληλου filler υαλουρονικού οξέος ειδικού μοριακού βάρους, ανάλογα με το σημείο εφαρμογής, γιατί κάθε filler έχει μοναδική δράση, όπως ενυδάτωση, γέμισμα ρυτίδων και λεπτών γραμμών ή επαναφορά του χαμένου όγκου. Το αποτέλεσμα ενισχύεται στο τέλος με την πρωτοποριακή collagen booster nanomask (με γλυκοζαμίνη και κολλαγόνο) που ανανεώνει τους ιστούς του δέρματος και δίνει ιδιαίτερη λάμψη.

Step 3

Εδώ πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, δηλαδή το τελικό «touchup», 7 με 10 ημέρες μετά την εφαρμογή, για έναν τελικό έλεγχο και φινίρισμα.

Η αξία της tailor-made θεραπείας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της 9-Points Rejuvenation είναι ο tailor-made χαρακτήρας της, καθώς μπορεί να έχει εφαρμογή σε κάθε ηλικία και περίπτωση, αφού οι ανάγκες και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το πρωτόκολλο της θεραπείας και όχι το αντίθετο. Με την καινοτόμο προσωποποιημένη τεχνική επιτυγχάνεται, με απόλυτα φυσικό τρόπο και με αξεπέραστη ασφάλεια, η πλήρης αποκατάσταση της εικόνας του προσώπου, καθώς λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης αντιμετωπίζονται δραστικά, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται, ο χαμένος όγκος αποκαθίσταται και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται ορατά, με αποτέλεσμα ένα φρέσκο, νεανικό και λαμπερό πρόσωπο και μία καθαρή και ξεκούραστη επιδερμίδα. Επίσης η ανανέωση είναι τόσο φυσική, που είναι αδύνατον να εντοπίσει κανείς τα σημεία των αλλαγών.

Όλες οι επιπλέον πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε μία συνεδρία των 60-90 λεπτών, ενώ απαιτείται και μία επανεξέταση για «touchup» μετά από 7-10 ημέρες. Αμέσως μετά τη συνεδρία επιστρέφουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες απευθείας, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν μέχρι και 18 μήνες. Ανάλογα με τον οργανισμό και την ποιότητα της επιδερμίδας, πιθανόν να εμφανιστεί ένα ελαφρύ οίδημα ή μικρές μελανιές στα σημεία εφαρμογής, τα οποία όμως καλύπτονται με ένα ειδικό ιατρικό κι αντιμικροβιακό make-up και υποχωρούν άμεσα.

CREDITS

Photos: Δανάη Ίσαρη

Grooming: Inglot Greece

Hair: Ξένια Καπιζιώνη

Location: St George Lycabettus Hotel

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης…

Οι 3 ιδανικές beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Οι τρεις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις για τέλειο σώμα πριν από τον γάμο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be